SHARE


Moj pacijent ima dugo vremena problema sa psorijazom. Pokušavali smo razne tretmane dermatologa ali nije išlo,svi ti kortikosteroidi su bili ubistvo za kožu. Danas mi dolazi na sistematski pregled i prilikom pozdrava vidim da je 90 posto promjena nestalo.
On sav presretan pokazuje kremu,kaže sad ih imam u rezervi tonu,više me nije stid pred ljudima,više ne bole ruke,stopala su čista kao suza kao i koljena,više mi ne mora žena sjeći meso da jedem,više ne moram jesti sa dva prsta,više ne moram noćima trpjeti bolove,više ne moram ići na silne uzaludne tretmane skupim i glupim kremama. A jednostavno nanesem kremu koja nije štetna,koja je masna toliko da nema ispucalih prstiju i naručim iz toplog doma a još prirodno,i nije štetno.
Zanimalo me o čemu se radi i posjetio sam stranicu proizvođača,riječ je o Ulmo herb preparatima. A krema se zove UNIMEL i potpuno je prirodna. Možete naručiti na cijelom Balkanu a tu smo da vam pomognemo.

UNIMEL biljna krema brzo i uspešno sanira kožne bolesti. Prirodna, bez kortikosteroida i drugih hemikalija. Mogu koristiti i bebe, deca, trudnice i dojilje.Sadrži jedinstvenu biljnu formulu širokog spektra delovanja, bez štetnih efekata. Njihovo udruženo delovanje čini ovaj melem izuzetno jakim sredstvom sa odličnim rezultatima kod kožnih obolenja čak i nepoznatog uzroka:
– sve vrste ekcema – keratoze – rozacea – kuperoze – herpes – psorijaza – dekubitus – rane različitog porekla – alergijske reakcije na ubode insekata – manja masna tkivaSastav: – hajdučka trava – noćurak – sladić – gavez – kopriva – neven – kantarion – čičak – bokvica – crni kim – susam – pčelinji vosak – hladno ceđeno maslinovo ulje – eterska uljaUpotreba: Kremu nanositi 2 puta u toku dana i uveče pred spavanje. Prema potrebi, može se koristiti i više puta u toku dana bez neželjenih efekata.
Preparat u prometu na osnovu Stručnog mišljenja Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja Beograda
0631697579 (00381) – Poručivanje telefonom svakog dana (i subotom i nedeljom) od 09-19

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here