Nemam lepa iskustva sa ljudima sa Balkana, na meti sam raznih poremećenih umova! Šok izjava pobednice Evrovizije

– Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova – rekla je Neta

Neta Barzilai, Foto: Tanjug/AP

Neta Barzilai Izraelska predstavnica i pobednica na takmičenju za pesmu Evrovizije, ponosna je i srećna zbog svog uspeha, ali priznaje i da je uplašena jer je na meti “raznih poremećenih umova” samo zbog toga što je predstavljala svoju zemlju na Evroviziji.

 

– Čula sam dosta lepih stvari o Balkanu, zemljama i ljudima, ali ja nemam lepa iskustva. Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije sam dobila mnoštvo pretećih poruka zbog dešavanja u Izraelu. Pokušavam da ignorišem sve te poruke, ali je grozno da ti se neko obraća na taj način – izjavila je Neta.

Foto: Tanjug/AP

Inače, oduševljena je gestom Dane Internešonal, koja je po obećanju zbog pobede skočiola u fontanu.

– Upravo su mi javili da je Dana Internešonal skočila u fontanu i ne mogu da verujem je ispunila obećanje, jer kada smo se poslednji put čule rekla mi je da će, ukoliko pobedim, učiniti to što upravo jeste, pa ona je kraljica! Utisci se polako slažu, sreća ne jenjava, ali moja nesanica tek postaje problem. Biću muzički ambasador svoje zemlje, zemlje koju volim najviše na svetu i to upotpunjuje moju sreću – kaže ona.

Posušajte pobedničku pesmu na ovogodišnjoj Evroviziji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *