NOLETOV POTEZ ZA NAKLON: Đoković poklonio Filipu Krajinoviću nešto što ne bi ni najrođeniji!!!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković više puta je pokazao koliko je veliki kada se neko nađe u nevolji, a prethodnih dana u francuskim medijima su isplivali detalji koji su Noleta prikazali u najpozitivnijem svjetlu.

Da su najbolji srpski teniser Novak Đoković i mladi Filip Krajinović veoma dobri prijatelji potvrđeno je poslije plasmana mladog Somborca u finale Mastersa u Parizu.

 

Ali ono šta malo ko zna jeste da je Krajinoviću upravo Novak pomogao kada mu je bilo najteže. Između ostalog, kako pišu francuski mediji, Nole je poklonio stan Filipu Krajinoviću!

 

– Srbija je mala država, a svi njeni teniseri su jako bliski. Prije početka Mastersa u Parizu, bili smo svi na večeri sa Novakom Đokovićem, koji je prolazio kroz Pariz na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama. Znate, Novak je oduvijek vjerovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvijek je znao da Filip može da bude veliki igrač. Čak i kad Filip nije vjerovao u sebe. Kad su ga oborile povrede, Nole je bio uz njega – izjavio je Petar Popović, Filipov trener francuskim medijima.

(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *