OBRATITE PAŽNJU NA OVA ČETIRI DATUMA: Danas stiže retrogradni Merkur, a ovim znakovima se crno piše

Prvi retrogradni Merkur ove godine donosi nevolje za sve znakove zodijaka.

Ovog puta na svojoj koži najveći uticaj osetiće Rakovi, Vage, Device, Jarčevi i Ovnovi.

Problemi sa administracijom, papirima, finansijama, manjak fokusa i koncentracije, kvarovi, odlaganja – sve je to sasvim uobičajena pojava za vreme ove pojave. Takođe, dok traje retrogradni Merkur preporučuje se da izbegavate nove projekte i poslove, kao i da ne obavljate kupovinu tehnike ili nekretnina, te da izrazito pazite na saobraćaj.

Moguće je i da ćete se suočiti sa nekim dilemama, neočekivanim nevoljama, kao i da ćete čekati poziv ili poruku od nekoga duže nego što ste očekivali. Treba očekivati i probleme sa pamćenjem i komunikacijom.

No, retrogradni Merkur u Ovnu ima i dobre strane – možete povratiti izgubljene stvari ili osobe i nadati se lepim susretima sa osobama iz prošlosti.

Prvi od tri retrogradna Merkura ove godine trajaće od 22. marta do 4. aprila, a posbeno bi trebalo da budete oprezni u sledećim danima:

Od 22. do 24. marta

Tokom ova tri dana bitno je da vodite računa šta i kome govorite, ali obratite pažnju i na tuđe reči. Takođe, vodite računa da nešto ne izgubite, sa fokusom na mobilni telefon, ključeve i lične dokumente.

Od 28. do 30. marta

Ovo je period kada ćete vrlo verovatno imati nesuglasice na poslu, i neočekivane probleme i negativne preokrete. Isto tako mogući su problemi sa zdravljem, a posebno je naglašena mogućnost pojave stomačnih tegoba i bolova u želucu.

31. mart

Ovo je dan kada će se spojiti pun Mesec i retrogradni Merkur što za posledicu ima paklen dan za odnose sa drugima. Povucite ručnu ovog dana, izbegavajte diskusije, polemike i svađe, jer se mogu završiti veoma loše.

4. april

Biće ovo dan prepun frustracija i napetosti, a donosi mogućnost raskida čak i ozbiljnih veza.

(Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *