ODBORNICA SNS TUKLA STARICU (81) NASRED ULICE: Karatistkinja udarala ženu pesnicama u glavu i razbila joj arkadu?!

Osamdesetjednogodišnja žena tvrdi da ju je nekadašnja karatistkinja Nada Sarić nasred ulice u Trsteniku „isprebijala kao krpu“ kad ju je opsovala

Marica Krstić (81) tvrdi da ju je 22. novembra ispred opštine Trstenik pretukla Nada Sarić, većnica za sport i član SNS u ovoj varoši, koja je inače nekadašnja evropska šampionka u karateu.
Marica tvrdi da ju je Sarićeva udarala pesnicama u glavu i da joj je razbila arkadu.
Psovala karatistkinju
– Tog dana sam šetala i stala oko 14 sati ispred opštine da se odmorim. Dotična je naišla s kolegom, koji takođe radi u opštini. Izlazili su i ja sam rekla: „Nabijem vas na ku*ac, celu opštinu, svi se kur*ite!“ Rekla sam to polako, nisam vikala. Sarićeva je to čula i pitala me je: „Šta si rekla?“ Potom mi je prišla i počela da me bije. Ostala sam ukopana u mestu, nisam imala snage da se odbranim – priča za Kurir baba Marica.
Inače, Nada Sarić je nekadašnja evropska šampionka u karateu, državna reprezentativka i trener seniorske reprezentacije Srbije, a nakon što je završila sportsku karijeru, nastavila je da trenira decu u Trsteniku u KK „Prva petoletka“, a dugi niz godina bila je proglašavana za sportistu godine Trstenika.

– Ne mogu da opišem taj šok kada me je udarila i razbila mi arkadu. Kad je krenula krv da teče, uplašila sam se. Taj gospodin što je bio s njom je samo stajao i gledao, nije je zaustavio, niti je pokušao da me zaštiti. Dobila sam pet udaraca pesnicom u glavu, a kad me je ona izmlatila onoliko koliko je smatrala da treba, samo se okrenula, mrtva hladna obrisala krv sa ruke i otišla. Sramota je da tuče babu – priseća se jedva suzdržavajući suze Krstićeva.
Iako se incident odigrao tokom dana, niko od prolaznika nije pomogao nesrećnoj starici. Nakon toga, otišla je u Hitnu pomoć, gde je pozvana i policija, koja je uzela izjavu.

– Sve ću da iznesem na sudu, a podneću i krivičnu prijavu. Ona se ponašala kao da sam krpa. Ako sam to rekla, neka me tuži, nek idem u zatvor, a ne da me tuče. Sramota! Ogorčena sam, glava mi je kao bubanj, sve me boli, na lekovima sam za smirenje. Lako je tući staricu kojoj je ostalo malo života – ogorčena je pretučena starica.
Kako tvrdi, Sarićeva joj nije dala prostora, snage, a ni vremena da pokuša da se odbrani.

– Ponašala se kao bokser, umlatila me je… Još sam u šoku i neverici da sam to doživela – zaključuje sagovornica Kurira.
Policiji prijavljen slučaj
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova za Kurir navode da je policiji prijavljen pomenuti događaj i da se trenutno proveravaju svi navodi i činjenice:

– Policija je uzela izjave od M. K. i N. S. i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Trsteniku, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj, što će policija i učiniti.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Nada Sarić negira

NISAM NIKOGA TUKLA
Nada Sarić negira da se bilo šta od navedenog dogodilo. Kada smo kontaktirali s njom povodom optužbi Marice Krstić i saopštenja MUP, rekla je da nema komentar i da ne zna ko smo mi, a ni ko je ta gospođa.

– Niti sam ja bilo koga pretukla, niti imam veze s gospođom, niti znam o kome je reč. Nemojte da me uznemiravate, imam malu bebu. Nisam imala nikakav incident, čujem za to prvi put u životu – rekla je Sarićeva za Kurir.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *