Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!

Opra Vinfri
Foto: Profimedia

Opra Vinfri je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi s kilogramima, a njene dijete često su imale jo-jo efekat. Ali, 62-godišnja voditeljka pre nekog vremena izgubila je 20 kilograma s trajnim rezultatom, a u novom intervjuu otkrila je šta joj je u tome najviše pomoglo.
U poslednjoj borbi s kilogramima u kojoj je izgubila 20 kilograma, Opra je napravila jednu jedinu promenu koja joj je pomogla da uspe: prestala je da bude fokusirana na brojku na vagi.

http://www.universumx.net/prija-spavanja-popijte-ovo-i-vec-ujutro-cete-imati-manje-kilograma-100-provjereno/

Nakon što joj prestalo da bude najvažnije to koliko će kilograma da izgubi i koliku telesnu težinu mora da dostigne, Opra je uspela da smrša toliko da bude u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

“S 90 kilograma bila sam zadovoljna. Nikada pre nisam bila toliko zadovoljna svojom težinom. A onda sam i s 85 kilograma bila zadovoljna. Ako ne izgubim odmah još koji kilogram, biću zadovoljna. Ispunjenost života i prihvatanje samih sebe takvima kakvi jesmo – to nikada pre nisam radila. Uvek sam mučila samu sebe jer mi je najvažnije bilo da dostignem određeni broj kilograma”, ispričala je Oprah za magazin “Weight Watchers”.
Umesto toga da opsesivno gleda brojku na vagi i bude frustrirana ako ne vidi onu koju je želela da vidi, potpuno je promenila način razmišljanja.

http://www.universumx.net/ovo-je-pet-zdravih-napitaka-koji-garantuju-sigurno-i-zdravo-gubljenje-kilograma/

“Kada sam počela da gubim kilograme, fokusirala sam se nake određene stvari. Mogla sam da smršam kako bih stala u haljinu, ili zbog nekog događanja koje je trebalo da prisustvujem ili kako bih se svidela drugima. Ali ti razlozi nisu bili dovoljni da bih kilograme zauvek izgubila i oni su se uvek vratili. Ovoga puta promenila sam ono na šta se fokusiram – sada mi je u fokusu da budem što zdravija, fizički, emocionalni i duhovno. I ovoga puta lakše sam smršala jer sam imala jasniji cilj”, dodala je Opra Vinfri.

 

Autor: Zadovoljna.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *