Ostavlja estradu i pjevače. Saša Popović prodaje Grad i prepušta posao njima…

Za neke dvije godine, jedna američka firma će preuzeti na sebe stopostotno vlasništvo nad Grandom, ali će i dalje na čelu produkcije biti Saša Popović. Sada je Saša 51% vlasnik, a 49% ta američka firma.
Saša je rekao kako su Suzanina i njegova djeca dio te priče, odnosno oni bi voljeli da produže zaostavštinu, ali će vidjeti na koji način će to uraditi. Saša Popović je inače dobio Aleksandru u braku sa Suzanom Jovanović, ali je prihvatio kako svoje dijete i sina Suzane, Danijela, kojeg je ona dobila u prvom braku. Ne tako davno, prošlog vikenda, kuća Saše Popovića je opljačkana, vila u naselju Bežanijska Kosa je bila na meti lopova, koji su ga oštetili za nekih stotinu hiljada eura.
Pištolje, satove, nakit i dijamante su mu oduzeli, kao i novac. Kako saznajemo, pištolj je bio na ime Suzana Jovanović, koja legalno posjeduje ovo vatreno oružje. Pištolj su koristili da se otvori sef, pa su nekoliko vrijednih stvari uzeli iz njega.
Suzana je policiji rekla da je bilo u sefu pet lančića koji su bili od bijelog i žutog zlata, bilo je tu devet ili osam dukata, Osam roleksa, privjeske, brilijante, sve su to ukrali kao i dio novca. Šteta je bila oko 100 hiljada eura, a jedan izvor blizak policiji je rekao kako su vrata bila otključana, ali se smatra da je lopov preskočio ogradu, i da su imali otključana vrata.
Smatra se da su lopovi tipovali njegovu kuću, pošto su tačno znali kada neće nikoga biti u kući, a u Hrvatskoj na odmoru je u to vrijeme bio Saša sa svojom suprugom i djecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *