SHARE

Tinejdžerka Kelsey je odlučila da za svoj 13. rođendan promijeni frizuru, a njena mama Christine Johnson joj je za rođendanski poklon darovala odlazak kod frizera i dugo željene pramenove.

Ubrzo nakon toga, majka je na svom profilu objavila fotografiju svoje nasmijane kćerke, koja je bila zadovoljna promjenom.

Međutim, sreća je kratko trajala.

Samo nekoliko dana kasnije, Kelsey je otišla da posjeti svog oca i maćehu, a posjeta je istraumirala mladu djevojku. Fotografije koje je mama napravila nakon posjete su šokantne. Naime, Kelseyina duga kosa je nestala, i ošišana je na kratko.

 


Kelseyina tetka je na svom profilu napisala status i objasnila kako su otac i maćeha prisilno ošišali njenu kosu kada su vidjeli da je išla kod frizera i farbala se.

“Akcije imaju posljedice”, kazao je njen otac. Međutim, sada su se otac i maćeha suočili sa posljedicama svog poteza. Oboje rade kao vatrogasci, a sada su suspendovani bez plate.

Čak su i socijalne službe pokrenule istragu oko ovog slučaja i svi se nadaju da će otac i maćeha biti kažnjeni zbog ovog postupka, a da će Kelsey dobiti pravdu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here