Otrovala momka dok je spavao jer je pročitala u horoskopu da on sanja neku novu avanturu


U sarajevskom naselju Bistrik jutros oko 03:30 došlo je do tragedije koja nimalo nije iznenadila nikoga u kraju, kada je 24-godišnja trudnica Sabira kako saznaje Sarajevo365.com u drugom stanju otrovala Domestosom svog 27-godišnjeg momka Atifa dok je spavao pored nje u krevetu, jer je u toku borbe sa nesanicom pročitala u horoskopu, da on kao Strijelac sanja o neku novu ljubavnu avanturu.
Kako tvrdi dežurna mahaluša Zumra od ranije poznata kao neko kome se ne treba zamjerati preispitivanjem njenog odličnog poznavanja apsolutno svih dešavanja u kraju, njih dvoje su najvjerovatnije legli kao i obično ranije da spavaju jer od dosade ne znaju više o čemu će pričati, ali Sabira nije mogla nikako da zaspi jer je boljela glava, pa je uzela od muke da pročita u horoskopu šta to znači i hoće li joj uticati na posao. Tada je kako otkriva Sarajevo365.com Sabira kao Blizanac iz radoznalosti odlučila usput da pročita i horoskop svog momka, kojem je na njegovu nesreću, baš u tom trenutku agonije koju je Sabira u drugom stanju proživljavala sa glavoboljom, fino u horoskopu pisalo da Atif kao Strijelac sanja neku novu avanturu.
Rastrojena kombinacijom nepodnošljivog bola u glavi, nesanice, i šestog mjeseca trudnoće, Sabira je u stanju neuračunljivosti otišla do toaleta uzela Domestos i sipala malo više Atifu u usta, koji je kao i obično zinuo dok spava. Hitna je relativno brzo došla i odvezla nesretnog Atifa, dok je policija nakon kratke konsultacije sa Zumrom privela Sabiru.
NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *