Ovaj lijek je najveći neprijatelj farmaceutske industrije, a kada vidite razlog biće vam jasno i zašto!

U našim člancima smo spominjali dosta namirnica koje ubijaju rak i djeluju preventivno, npr. limun, kokosovo ulje, kurkuma, čuvarkuća i još mnogi drugi. Prirodni sokovi od voća i povrća.

Te namirnice su dosta uspješnije u liječenju raka od hemoterapije. Hemotreapija ubija loše ćelije, ali i one dobre. Zbog toga organizam slabi, teško se izbori i često dolazi do povrata opake bolesti.

To nije slučaj sa prirodnim liječenjem. Prirodni lijekovi ubijaju samo loše ćelije i jačaju naš organizam. Imaju takvu moć ubijanja ćelija raka, da izliječe bolesne čak i u zadnjim fazama bolesti.

Informišite se, probajte ih, nemate šta izgubiti. Vidjet ćete da se mnogo više ljudi izliječi od raka prirodnim liječenjem. To doktori i farmaceutske kompanije kriju, jer ne zarađuju od prirodnih lijekova.

Sada ćemo govoriti o još jednoj moćnoj supstanci. Radi se o sodi bikarboni. Veoma je zdrava i ima moć ubijanja kancerogenih ćelija.

Soda bikarbona reguliše pH vrijednost i onemogućava kancerogenim ćelijama razvijanje. Smanjuje kiselost koja pogoduje njihovom razvijanju. Kisela sredina je ispod 7, a iznad 7 je bazna, dok je neutralna 7.

Ph vrijednost je veoma bitna, jer pri poremećaju njenih vrijednosti, razvijaju se bolesti.Velika kiselost uništava ćelije i remeti funkcije. Velika kiselost pogoduje razvoju ćelija raka.

Kako biste regulisali pH vrijednost, potrebno je da se zdravo hranite. Mali unosi sode bikrabone pomoći će jetri, bubrezima i ubijanju kancerogenih ćelija.

Pomoći će kod artritisa, infekcija mokraćnog trakta i sl. Kod raznih srčanih i neuroloških oboljenja, te raka možete koristiti sodu i magnezijum hlorid. To je veoma dobra kombinacija.

Pogledajte ova video i biće vam jasnije:

 

(megagiga.info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *