OVO JE VAŠ MJESEC: Tri horoskopsla znaka koja će decembar iznenaditi finansijskim dobitkom


Ako ste rođeni u ovom znaku – decembar je vaš mjesec za “pravljenje para”…
OVAN
U decembru mjesecu dešavanja na polju karijere idu u pozitivnom smjeru, uz dobre preporuke i moguće povećanje priliva novca. Vaši nadređeni će ceniti vaš trud i zalaganje. Naravno, naporan rad je neophodan kako biste ostvarili željene rezultate u ovom mjesecu.
Ukoliko tražite novo zaposlenje, veće su šanse da ćete se zaposliti u inostranstvu ili preko stranaca i time ćete usavršiti vaše profesionalne veštine nakon retrogradnog Merkura.
Porodica podržava vaše finansijske poduhvate, a zahvaljujući vašoj stručnosti u mogućnosti ste da dobro zaradite. Takođe, sredinom mjeseca bićete stimulisani od strane svojih prijatelja i kontakata za nova finansijska ulaganja. Problemi sa papirima se ovog mjeseca lako rješavaju, ali će imovinski poslovi biti razlog vaše zabrinutosti.
BIK
Bikovi će imati mogućnost da ostvare svoje ambicije ukoliko organizovano i uspješno budu upravljali različitim aspektima svog života.
Nakon treće sedmice decembra Bikovima na dnevni red konačno dolazi planovi o putovanju u inostranstvo kao i potreba duhovnosti. Retrogradni Merkur baviće se vašim finansijama, kao i nekim dubljim razmišljanjima o životnim dostignućima.
Tokom druge polovine mjeseca možete videti rezultate vašeg napornog rada. Takođe, možete očekivati sjajne poslovne ponude tokom decembra. Zvezde su Bikovima naklonjene tokom decembra i sa finansijskog aspekta.
Pomažući drugima da postanu prosperitetniji, postajete bogatiji. Pravilnim upravljanjem finansijavaše zarada će rasti. Sve nepotrebne troškove treba smanjiti, a višak novca trebalo bi iskoristiti za rješavanje starih dugova. Ulaganje u nekretnine u ovom mjesecu Bikovima takođe može biti profitabilno. Podrška partnera u vašim finansijskim poduhvatima biće takođe prisutna. Planetarni utjecaji u decembru primorat će vas da razmišljate o velikim planovima za pravljenje veće sume novca.
RAK
Retrogradni Merkur na vas utječe najviše na polju karijere, otežavajući vam situaciju u okruženju u kojem radite, no svoje poslovne ciljeve ćete svakako ostvariti, što rezultira napredovanjem i finansijskim bonusima.
Finansijski prosperitet u decembru možete očekivati zahvaljujući svojoj profesiji kao i društvenim kontaktima. Do 21. decembra zarada dolazi kroz lične napore,a nakon tog perioda zarađivat ćete zahvaljujući vašim kontaktima.
Izvor: novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *