SHARE

Ovan

Ovnovi su neustrašivi i uvek zacrtaju ono što su zamislili. Vole rizik i ne libe se da ga preduzmu. Hrabri su i vole da redovno isprobavaju nove stvari u životu, jer ne vole monotoniju. Tipičan ovan je energičan i ništa ne želi da propusti, koliko god bio umoran ili neraspoložen.

Iako imaju dosta pozitivnih karakteristika, impulsivni su i neorganizovani, što može biti iritantno. Ovnovima se dešava da se toliko unesu u regularnu raspravu i neku temu, da odmah možeš da pomisliš da se svađaju.

Bik

Uvek su tu za prijatelje
UVEK SU TU ZA PRIJATELJEFOTO: PROFIMEDIA

Osobe rođene u ovom znaku su dobronamerne i srdačne. Lepo ih je imati u svom okruženju jer su zaštitnički nastrojeni prema porodici i prijateljima i sve bi učinili za njih.

Bikovi umeju da budu pohlepni, lenji, dokoni, ali i veoma tvrdoglavi. U velikoj meri im je bitna budućnost tako da su veliki materijalisti.

Blizanci

Glavni zabavljači u društvu, tzv. dvorske lude. Nastrojeni su prijateljski pa vam je prijatno u njihovom društvu i njihovoj inteligenciji. Komunikativni su i živahni i zbog toga će vam uvek davati povetarac u leđa.

Izuzetno loša osobina blizanaca je tračarenje. Uvek tračare o zanimljivim temama, ali retko dozvoljavaju sagovorniku da dođe do reči jer vole da su u centru pažnje.

Rak

Emotivan znak
EMOTIVAN ZNAKFOTO: PROFIMEDIA

Poznatiji kao najemotivniji horoskopski znak. Uradiće sve za one koje vole. Nije im teško da se žrtvuju za voljene osobe i veoma su odani. Kreativni su i uvek iznenade svojim genijalnim idejama, a ako vas rak voli – to ćete sigurno znati, jer nikada ne skrivaju svoje emocije iako ponekad deluju hladno i odbojno.

Rakovi su jedni od retkih znakova koji su istovremeno najromantičniji na svetu, ali i najpesimističniji. Zlopamtila su, pogađa ih svaka sitnica, a kada su povređeni mogu i danima da ne pričaju sa osobom koja ih je iznervirala, sve dok ne dobiju zasluženo izvinjenje. Često menjaju raspoloženja.

Lav

Lav je poznat po svojoj velikodušnosti, prijatnosti i kao veliki borci. Teško odustaju, a za svoju porodicu, prijatelja i partnera su spremni da se bore koliko god treba. Energični su, optimistični i lojalni. Svakome će izaći u susret i pomoći i biće iskreni prema njima

Ne umeju da se šale na svoj račun i posesivni su. Arogancija i dominacija su dve karakteristike koje najviše označavaju lava.

Devica

Device su pedantne i organizovane, zbog čega i postižu uspeh na svakom polju. Perfekcioniste su po prirodi, pouzdane i odane. Nikada neće okrenuti drugima leđa.

Osobe u ovom znaku su veoma samokritične što ume da ih sputa u mnogim situacijama. Hipohondi su i čim se pojave najmanji nepoznati simptomi, oni misle da su smrtno bolesni. Loša osobina im je i da često osuđuju druge, jer sebe smatraju savršenima.

Vaga

Vage su šarmantne i ljupke. Romantične su i umeju da šarmiraju partnera bez ikakvog problema. Uvek pažljivo slušaju tuđe problema i mišljenja, jer su svesni da nisu jedini koji imaju mišljenje o nečemu. Izbegavaju svađe, jer su izuzetno tolerantni.

Velika mana im je što su lenji. Veoma su neodlučni i detinjasti. Vole da budu u centru pažnje.

Škorpija

Fokusirani na rad
FOKUSIRANI NA RADFOTO: PROFIMEDIA

Natprosečno inteligentan horoskopski znak. Fokusirani su na rad, a hrabri su dovoljno da sve što žele postignu. Ambiciozni su i lojalni, a intuicija ih nikada nije prevarila. Nije lako zadobiti njihovo poverenje, ali kada to uspete, uz sebe ćete imati vernog prijatelja.

Škorpije su ljubomorne, ali i vole da manipulišu drugima. Kada ih obuzme ljubomora nisu u stanju da se kontrolišu. Osvetoljubivi su i žele da nanesu najveći mogući bol svima koji su ih povredili.

Strelac

Strelčevi su uvek pozitivni i nasmejani, a dobro raspoloženje prenose na sve oko sebe. Ne vole da igraju igrice, inteligentni su, ali i srdačni. Strelčeve svi vole zbog njihove iskrenosti i direktnosti, jer vam strelac nikada neće pričati iza leđa.

Užasno su nestrpljivi i sve bi da dobiju iste sekunde. Previše su neodgovorni, pa nije sigurno osloniti se na njih.

Jarac

Jarčevi su veoma ambiciozni i vredni. Odgovorni su i uvek ispune svoje obaveze pre nego što odluče da odmore. Uvek se možemo osloniti na osobu u ovom znaku, posebno na profesionalnom planu.

Velike su cicije, a smisao života im je da imaju što više para, iako ih možda nikada neće ni potrošiti. Tvrdoglavi su i pesimistični što ih sprečava u uspehu na većini životnih polja.

Vodolija

Vodolije su izuzetno komunikativne i imaju puno prijatelja. Mrze nepravdu i često se zalažu za one kojima je učinjena, bez obzira da li poznaju tu osobu. Inteligentne su i kreativne, a lojalnost se ne libe da pokažu svima za koje smatraju da su im pravi prijatelji.

Tvrdoglave su kao i svaki horoskopski znak. Sebične su i nije im stalo da poštuju pravila, jer su previše detinjasti.

Ribe

Saosećajan znak koji je ujedno i veoma pažljiv. Ne vole nepravdu i osetljivi su. Uvek slušaju svoju intuiciju i retko kad poreše. Puni su razumevanja za druge i nikad ih ne osuđuju, ali isto tako ne daju na sebe.

Veliki su pesimisti i lenji su. Kod njih sve mora da bude idealno, u suprotnom odustaju od ideje ili ljudi. Lako nasedaju na lepe reči i obećanja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here