SHARE

 Dešavalo se da me zajedno s njom tuku i deca. Udarali su me u kičmu i glavu – priča žrtva Zoran Božin iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve

 

Ipak, pojedine komšije potvrdile su da su bili svjedoci nasilja nad Zoranom Božinom od strane Daliborke. Smatraju da je Zoran nedužan.

 Prijavljivao je više puta, policija je izlazila na teren i upozoravala ga da se skloni. Nakon svega, on ipak razmišlja o pomirenju zarad te djece…

Daliborkina verzija je drugačija. Ona priznaje da ga je tukla, ali mu, navodno, vraća “stare dugove”.

– Znate li vi kakvu sam ja fizičku i psihičku torturu od njega trpila. Udarila sam ga dva, tri, četiri, pet puta.

Ipak, pojedine komšije potvrdile su da su bili svjedoci nasilja nad Zoranom Božinom od strane Daliborke. Smatraju da je Zoran nedužan.

 

Kako je i sam potvrdio za Belocrkvanske novosti, Zorana je nevenčana žena više puta tukla.

– Dešavalo se da me zajedno s njom tuku i deca. Udarali su me u kičmu i glavu. Sada više nisam u toj kući, i od četvoro dece koliko ih imamo, s dvoje ne govorim – jada se Zoran.

Prijavljivao je više puta, policija je izlazila na teren i upozoravala ga da se skloni. Nakon svega, on ipak razmišlja o pomirenju zarad te dece…

Daliborkina verzija je drugačija. Ona priznaje da ga je tukla, ali mu, navodno, vraća “stare dugove”.

DA LI JE MUŠKARAC TREBAO DA JOJ VRATI BATINAMA?

– Znate li vi kakvu sam ja fizičku i psihičku torturu od njega trpela. Udarila sam ga dva, tri, četiri, pet puta.

Ipak, pojedine komšije potvrdile su da su bili svedoci nasilja nad Zoranom Božinom od strane Daliborke. Smatraju da je Zoran nedužan.

– On je takav čovek da ne može bolji da bude. Vredan je, lud koliko je vredan. Video sam kad ga je tukla – priča prvi komšija koji Zorana poznaje još kad je bio dete.

Nadležno tužilaštvo preduzima zakonom predviđene istražne radnje. Centar za socijalno takođe treba da se uključi jer sukobljeni imaju četvoro vanbračne dece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here