SHARE

Dragi Deda Mraze, Mora da si iznenadjen sto ti pisem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to bas od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim bozicnim zeljama.

Pisao sam Ti da zelim bicikl, rolsule, Matchbox pistu s auticima i loptu. Rasturao sam se od ucenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a cak sam dolazio i ranije u skolu da bih pomagao drugarima oko zadataka.

Bio sam najbolji ucenik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U celom naselju ama bas niko se pristojnije nije ponasao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komsije i da ne pominjem.

Isao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo sto nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preziveo. Cak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio znacku “Najbolji mali policajac”.

Posto iz navedenog i najveca budala moze da zakljuci da sam tokom cele prosle godine bio decak za primer, sada bih zeleo da tebi, dragi Deda Mraze postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopste imao mu*a da mi posle svega ispod jelke ostavis usrani YoYo, jebale te carape sa znakom Matrix-a, i one lego kocke. imas li ti uopste mozga u toj debeloj glavi?

Zar mislis da sam se ja cele je*ene godine mucio i trudio nizasta, je*ali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pi*ka ti lepa materina a onom pe*eru Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa sefom pa zaradila, je*i ga…

Nemoj slucajno da se zajebes pa da naredne godine probas da se usuljas kroz dimnjak u moju kucu. Sjebacu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati.

A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ces morati peske do je*enog Severnog Pola, isto kao sto sad i ja pesacim jer mi nisi doneo bicikl.

Teraj se u ku*ac Deda Mraze, i samo da znas da ja sve pamtim a sledece godine cu ti se slatko naje*ati majke, pe*eru jedan debeli i bradati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here