Poboljšajte svoj vid sa ovom vitaminskom bombom i rešite se očnog pritiska

Čuveni ruski doktor, oftalmolog i hirurg Vladimir Petrovič Filatov toplo preporučuje ovaj moćan i izuzetno zdrav lek.

Dr Vladimir tvrdi da je mnoge pacijente izlečio pomoću ovog neverovatnog leka i da je on izuzetno koristan kod tretiranja intraokularnog pritiska.

Ovaj lek je vrlo jednostavan za pravljenje i sadrži lako dostupne sastojke poput aloe vere, oraha, meda i limuna. Dr Vladimir kaže da su rezultati neverovatni.

Ovaj neverovatan domaći lek će vam pomoći da se rešite intraokularnog pritiska i poboljšate svoj vid. Kao što je rečeno, ovo je vrlo jednostavan recept, samo je potrebno da pratite jednostavna uputstva. Mnogi ljudi širom sveta su ga koristili i imaju samo reči hvale za njega.

Biće vam potrebni sledeći sastojci:

100g soka aloe vere

500g mlevenih oraha

300g meda

limunov sok (3-4 limuna)

Uputstvo

Sve što je potrebno jeste da te sastojke ubacite u blender i mešate dok ne dobijete izjednačenu smesu.

Napomena: Pobrinite se da lišće isperete ohlađenom proključalom vodom i uklonite bodlje.

Kako koristiti

Ovu mešavinu je potrebno konzumirati tri puta dnevno, po jednu supenu kašiku 30 minuta pre obroka. Konzumirajte je konstantno sve dok se vaš vid ne popravi.

Trebalo bi da znate da je ovaj lek bogat hranljivim materijama i vitaminima. On će ojačati vaše telo i poboljšati vaše celokupno zdravlje.

Napomena: Takođe biste trebali da znate da vam aloe vera može prouzrokovati neke probleme ukoliko patite od ovih zdravstvenih stanja: akutna bubrežna bolest, gastrointestinalni poremećaji, poslednje tromesečje trudnoće, upalni procesi ženskih genitalnih organa, kardiovaskularne bolesti, tuberkuloza i hemoroidi. Aloe vera takođe ne bi trebala biti starija od tri godine.

Izvor:webtribune.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *