SHARE

Maslinovo ulje sadrži mnogo makronutrijenata, masnih kiselina i vitamina, ono je vrlo vrijedan proizvod za naše zdravlje.

Ovo je popis najboljih razloga za piti maslinovo ulje, samo uzmite jednu žlicu na prazan želudac. Na kraju videa pogledajte bonus koristan za svaku ženu!

Izliječite debelo crijevo

m1

Maslinovo ulje štiti stanice od oštećenja koja dovode do raka. Također poboljšava rad debelog crijeva i pruža olakšanje od konstipacije.

Djeluje na kožu, kosu, nokte i kosti

m2

Maslinovo ulje je također jkorisno za kožu, nokte i kosu. Omekšava, popravlja, hrani, vlaži i promovira rast noktiju i kose. Možemo ga koristiti kao masku za kosu ili kožu, ali maslinovo ulje će biti korisnije ako se uzima interno.

Za čišćenje jetre

m3

Jetra obavlja vrlo važnu funkciju za naše tijelo: čisti sve naše unutarnje sustave. Ali ponekad moramo detoxirati samu jetru, a to možete učiniti maslinovim uljem!

Da biste dobili najbolje rezultate, umiješajte 2 žlice maslinovog ulja i sok od 1/3 limuna u čašu, a zatim konzumirajte.

Zaštitite srce

m6

Postoje dvije vrste kolesterola: LDL (loša vrsta) i HDL (dobre vrste). HDL uklanja LDL. Kako možemo povećati razinu HDL u našem tijelu? Jedan od načina jest mediteranska prehrana koja uključuje žitarice, povrće, voće i maslinovo ulje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here