Policija privela fudbalskog sudiju Obradovića!

Arbitar koji je “delio pravdu” na meču Spartaka i Radničkog na informativnom razgovoru u policijskoj stanici u Jagodini

Fudbalski sudija Srđan Obradović priveden je u policijsku stanicu u Jagodini dan pošto je sudio meč Superlige između Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša na kojem je svirao, najblaže rečeno, jedan od najčudnijih penala ikada viđenih.

Taj meč završen je pobedom domaćeg tima 2:0, a posle dreke u javnosti koja se podigla, kao i osuda na račun Obradovića, reagovala je policija i privela kontroverznog sudiju.

Pogledajte kakav je penal svirao Obradović u Subotici.

Navodno je upravo taj jedanaesterac izazvao sumnju u nečasne radnje Obradovića.

 

Dan posle meča oglasio se i predsednik FSS-a Slaviša Kokeza koji je zatražio strogu kaznu za Obradovića.

Kada se malo zagrebe po istoriji sudijskih odluka pomenutog arbitra dolazi se do zaključka da ima “pun dosije” spornih situacija u svojoj biografiji.

dija donosio “čudne” odluke na mečevima Zvezde i Vojvodine, čak i u duelu omladinaca Napretka i Jagodine, a najviše je ostao upamćen po tome da “nije video” loptu u gol-autu u 153. derbiju kada je Riuz dodao loptu do Kange, a ovaj zatresao mrežu crno-belih.

Ipak, pitanje svih pitanja koje se nameće posle svega: kako je ovakav sudija, sa čitavom istorijom skandaloznih odluka, i dalje na listi i sudi mečeve elitnog ranga?

Povodom Obradovičevog privođenja oglasio se i predsednik Sindikata Profesionalnih fudbalera Mirko Poledica.

– Trideset godina sam u fudbalu, igrao sam u devet profesionalnih klubova, četiri inostrana. Iskustva u fudbalu i previše i kao igrač i kao sportski radnik ali takvog fudbalskog prevaranta kao što je ovaj sudija S. Obradović nikada nisam video ni u Srbiji ni u svetu…

Mirko Poledica@MikiP78

Trideset godina sam u fudbalu, igrao sam u devet profesionalnih klubova, četiri inostrana. Iskustva u fudbalu i previše i kao igrač i kao sportski radnik ali takvog fudbalskog prevaranta kao što je ovaj sudija S. Obradović nikada nisam video ni u Srbiji ni u svetu…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *