Poslije čak 37 godina prijateljstva su se odlučili vjenčati: Razlog tome je bila tajna iz mladosti koju su tek sada otkrili

Za ovaj par možemo reći da je sigurno specifičan i poseban po mnogim stvarima. Uvijek su njihovi prijatelji govorili da su oni stvoreni jedno za drugo, ali uvijek je sve to bilo zasnovano na prijateljstvu, dok je izgleda na kraju izašla ta cijela strast na vidjeli i shvatili su koliko znače jedno drugome.

Kimberley Dean i Ron Palmeri su cijelog života bili najbolji prijatelji, a sve to je počelo u vrijeme kada su oni prije 37 godina dali jedno drugom obećanje da ako budu samci do pedesete godine da će se onda međusobno vjenčati. Nikada ne bi pomislili da će se to ostvariti, ali izgleda da im je bilo suđeno.

Niko im nije odgovarao kao jedno drugome. Cijelo to obećanje su na početku shvatili kao šalu, dok se ona kasnije ispostavila zapravo tačnom. Mediji iz cijelog svijeta su morali objaviti njihovu priču jer je ona toliko nevjerovatna da su se Kimberley i Ron poslije toliko godina i obećanja vjenčali i usrećili jedno drugo.

Njih dvoje su nekada ranije bili u vezi i to je bilo u vrijeme srednje škole, dok su odjednom prekinuli i ostali prijatelji. Njihov prekid nije toliko utjecao na njihov odnos, a cijelo vrijeme su jedno drugom otkrivali tajne o svojim neuspjelim vezama. Njima nije bio nikakav problem da se druže i poslije veze, što mnogi ljudi danas ne mogu niti zamisliti. Ron je rekao da je u to vrijeme bio samo mladić koji je mislio da je cijeli svijet pun djevojaka i da se još mnogo toga mora proći u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *