SHARE


Arvida Byström je švedski model i u najnovijoj Adidasovoj reklami pozirala je s neobrijanim nogama. Kaže da joj je depiliranje 'poprilično zeznuto', a u svojim fotografijama ukazuje i na druge ženske 'nedostatke'
Švedski model Arvida Byström (26) pozirala je za Adidas u jednoj reklami s neobrijanim nogama i pazusima. Ova nesvakidašnja situacija privukla je bijes korisnika društvenih mreža, koji joj prijete gnjusnim porukama u kojima ju vrijeđaju i prijete joj silovanjem.
– Doslovno mi prijete silovanjem u porukama. Ne mogu ni zamisliti kako je ne posjedovati dlačice i živjeti na ovom svijetu. Šaljem vam ljubav i pokušajte se sjetiti da nema svatko isto pojedinačno iskustvo u životu, napisala je Arvida na Instagramu.
Reklama je objavljena na YouTubeu i u komentarima se također mogu pronaći brojni neumjesni komentari u smislu 'u što su se to žene pretvorile'. Ipak, s druge strane ima i onih koji razumiju ovakvu vrstu umjetnosti i šalju Arvidi poruke podrške.
– Njezine noge su mi baš atraktivne. Jedna od najljepših žena koje sam vidio, napisao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao i 'zahvalio joj što pokazuje ženu kakva zaista jest'.
Arvida, koja se inače bavi fotografijom i digitalnom umjetnošću, i prije je pozirala s neobrijanim nogama jer joj je depiliranje 'poprilično zeznuto', a u svojim fotografijama ukazuje i na druge ženske 'nedostatke'.
Adidas ju je u svojoj YouTube reklami predstavio kao 'umjetnicu, fotografkinju, model i cyber senzaciju, poznatu po svom fotografiranju koje propitkuje ženstvenost i standarde među spolovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here