Tuesday, August 21, 2018
Home Ljepota&Zdravlje Pre izlaska iz kuće OBAVEZNO uradite OVU STVAR: U suprotnom ćete završiti...

Pre izlaska iz kuće OBAVEZNO uradite OVU STVAR: U suprotnom ćete završiti kao ova devojka

0
SHARE

Nadamo se da ste svesni koliko je važno da svaki put kada izlazite napolje namažete zaštitnu kremu, i to nikako ne važi samo za more.

PAZITE SE SUNCA DA NE ZAVRŠITE OVAKOFOTO: @JULIENISBET / TWITTER

Ako mislite da nije bitno da to radite kada ste trknuli do reke, ova priča će vas uveriti u suprotno. Naime, trkačica po imenu Džuli Nezbit spremala se za ultramaraton. Trka je počinjala u sedam ujutro, a ona je počela da nanosi kremu negde oko 10. Sveukupno, Džuli je pretrčala 111 kilometara za nekih 21 sat, ali je završila i sa užasnim plikovima zbog kojih je morala da ode u Urgentni centar. Sutradan su stvari postale još gore i plikovi su postali monstruozno veliki, i morala je da ih cedi u bolnici.

View image on Twitter

– Ni sličajno ne pokušavam da poreknem da sam sama kriva za sve ovo. Naše telo je neverovatno snažno i otporno, ali samo ako vodimo računa o njemu, a ja to nisam radila za vreme trke. Nisam dovoljno često nanosila novi sloj i sada sam težim putem naučila lekciju – kaže ona medijima.

View image on Twitter

Poslušajte stručnjake i uvek, baš uvek, nanosite kremu kada znate da ćete se zadržati duže napolju. Sigurno nećete proći ovako drastično kao ona jer verovatno ne trčite maratone, ali i najmanje oštećenje kože nije preporučljivo. Zato, kremu u ruke i nanosite je što češće.

(buzzfeed.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here