RENATA (43): MOJ MUŽ (16) DOBIJA SVE PETICE OTKAKO SMO DOBILI ĆERKU

Home Ispovijesti Renata (43): Moj muž (16) dobija sve petice otkako smo dobili ćerku
RENATA (43): MOJ MUŽ (16) DOBIJA SVE PETICE OTKAKO SMO DOBILI ĆERKU
IspovijestiLIKE

Oni ne znaju za generacijski jaz. Par Renata (43) i Ervin (16) ubeđeni su da će njihova ljubav večno trajati. Renata kaže da Ervin donosi same petice otkako je dobio ćerku i da bi želeo da što pre nađe dobar posao, piše nemački “Bild”.– Otkako smo dobili ćerku, moj Ervin je postao jako marljiv. Samo uči i donosi same petice. Želeo bi da što pre nađe dobar posao da može da izdržava svoju porodicu – kaže 43-godišnja Hrvatica Renata Juras, koja je tri sedmice u braku sa 16-godišnjim Ervinom.
Neobični ljubavni par pre dva meseca dobio je ćerkicu Noemi. Rukometni trener Renata zavela je svog mladog učenika Ervina dok mu je bilo 13 godina i osuđena je na 22 meseca uslovno zbog seksualnog iskorišćavanja deteta.Ervinova majka osam je godina mlađa od njegove supruge Renate.– Živimo normalnim bračnim životom. Ervin ustaje u šest ujutro, napravi sebi doručak i ode u školu. Ja sam kod kuće, kuvam, a popodne zajedno ručamo – kazala je Renata za nemački Bild koji ih je posetio u njihovu malom stanu pokraj Beča.
Ali, u kupatilu se vidi razlika u godinama. Uz Ervinovu kremu za pubertetske bubuljice nalazi se Renatin puder za prikrivanje bora.U Ervinovoj školskoj torbi je i slika ćerke Noemi. Renata iz prvog braka ima dve ćerke. Jedna je Ervinova vršnjakinja, a drugoj je 21 godina.– Njih dve su mi prijateljice, a istovremeno i dadilje – kaže Ervin, koji kad ne uči najradije igra Playstation. Noćni izlasci s vršnjacima, kaže, nimalo ga ne zanimaju.
Izvor: balkanvijesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *