SHARE


Lepi i uredni nokti su razlog odlaska na manikir i pedikir, ali se dešava da u salonima klijenti pokupe i gljivičnu infekciju. Osim što izgledaju veoma ružno, gljivice su i ozbiljan zdravstveni problem, a što su duže prisutne, to se duže leče.
MIKOZIL biljna krema sadrži najjače biljne agense koji utiču na zaražene delove prstiju na nogama i rukama i uništavaju gljivice. Pacijenti kažu da odmah počinje da deluje i prvi rezultati se vide za desetak dana. MIKOZIL krema je potpuno prirodna, a može se koristiti i preventivno radi sprečavanja razvoja gljivičnih infekcija.

MIKOZIL krema je mešavina najjačih biljnih agenasa za eliminisanje gljivične infekcije.Odmah počinje da deluje i prvi rezultati su vidljivi za manje od dve nedelje.Prodire duboko u zaražene delove i uništava gljivice.Potpuno je prirodna i bezbedna.Nema neželjenih efekata i može se koristiti i preventivno.Sastav: – ekstrakt 5 biljaka – hladno ceđeno maslinovo ulje – eterična ulja – pčelinji vosakUpotreba: Nanositi kremu na ugrožena područja jednom u toku dana i uveče pred spavanje. U toku terapije ne treba istovremeno koristiti druga prirodna ili farmakološke antigljivične kreme i gelove! Preparat ispitan u Laboratoriji ANAHEM u Beogradu licenciranoj za testiranje prirodnih preparata.0631697579 (00381) – Poručivanje telefonom svakog dana (i subotom i nedeljom) od 09-19 Isporuka za BIH, cena iznosi 22KM, informacije i naručivanje +381 63 169 7579.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here