ROMA STALA NA STRANU DŽEKE: Evo šta iz Rima poručuju Grcima!

Bura nakon utakmice protiv Grčke se i dalje ne stišava. Mnogi igrači, ali i stručnjaci su se oglasili nakon dešavanja na terenu i tribinama, a sada su se javili i navijači…

Bura nakon utakmice protiv Grčke se i dalje ne stišava. Mnogi igrači, ali i stručnjaci su se oglasili nakon dešavanja na terenu i tribinama, a sada su se javili i navijači Rome koji smatraju da je Džeko bio isprovociran od Grka, ali da je morao drugačije da se ponese.

Fudbalska reprezentacija BiH odigrala je 1:1 protiv Grčkeu okviru četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Mundijal 2018. godine u Rusiji. Dešavanja na terenu tema su sportskih krugova i danas, a najviše se priča o Džekinom crvenom kartonu i skidanju šorca Sokratisu Papastathopoulosu.

(VIDEO) Džeko skinuo gaće Grku, razbili mu glavu, pa dobio crveni karton

Italijanski mediji pišu danas o spornom icidentu, a najglasniji su navijači Rome koji o najboljem strijelcu Vučice istakli kako ga u Romi očekuju u golgeterskom izdanju te da osuđuju ponašanje Grka

DŽEKO NAKON UTAKMICE:  Hvala im na negostoprimstvu, ja ih jedva čekam u Zenici

“Ne želimo vidjeti onakvog Edina u Romi. Nadamo se da će se smiriti do naše naredne utakmice. Svakako, osuđujemo postupke navijača Grčke koji se moraju postidjeti svojih postupaka, ono je bilo nevjerovatno”

Zaključili su da je Džeko ipak trpio velike provokacije od strane domaćih igrača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *