SAZNAO JE DA MU JE SUPRUGA TRUDNA, PA U KUĆI NAPRAVIO TAJNU SOBU: 7 godina kasnije porodica je našla ključ…

Kada su saznali da čekaju svoje prvo dijete, muž je skovao sjajan plan koji se ostvario godinama kasnije. Bio je strpljiv i čekao i vrijedilo je.

Kada mu je supruga rekla da je trudna, iste sekunde su krenuli da sređuju sobu za prinovu. Ali pored te sobe, tata je napravio i tajnu sobu i zazidao je.

Djevojčica je stigla na svijet i boravila u toj sobi nesvjesna da postoje još jedna, tajna vrata.

Sedam godina kasnije, devojčica je od tate zatražila džeparac. Da bi ga zaradila, rekao joj je da očisti staru kutiju punu starudije kraj prozora. Pristala je i došlo je vrijeme za otkrivanje tajne.

Djevojčica je vadila starudiju, a onda je ugledala staru mapu. Svi su je zajedno pogledali i ustanovili da se radi o mapi njihove kuće.

Djevojčica je uz tatinu pomoć uspela da dođe do cilja, koji je bio njena soba, a onda je tata razvalio zid – tu se krio jedan plavi sobičak, potpuno prazan osim jedne kutijice na podu.

A onda su pažljivo pregledali kutiju – bila je puna blaga, tačnije nakita spremljenog za nju.

Na kraju, ta skrivena prostorija je postala ono što joj je i bila namjena.

Tata je još tada, naime, predvidio da će to poslije razotkrivanja tajne postati garderober za djevojčicu i tako je i bilo.

Porodica je cijeli snimak okačila na Youtube kako bi njihovi prijatelji mogli da vide veliko rješenje tajne, ali potpuno neplanirano, snimak je postao viralan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *