Serijska prevarantica ponovo u akciji: Pogledajte kako je “ojadila” radnicu za 100 KM

Sigurnosne kamere u jednoj radnji u Kotor Varoši u BiH snimile su nedavno krađu koju je izvela ženska osoba iskoristivši nepažnju radnika i uzevši 50 eura, a po svemu sudeći radi se o serijskoj kradljivici.
Naime, jedna od naših čitateljki je također bila žrtva prevare crnokose djevojke što je i dokumentovala videom kojeg nam je poslala.
Na snimku, kojeg su zabilježile nadzorne kamere jedne benzinske pumpe u Biloj kod Viteza, prevarantica je ubijedila radnicu pumpe dok je kupovala paket piva.
– Izvadila je 100 KM i sakrila ih ispod novčanika, ubjedivši me da mi ih je već dala, napisala nam je čitateljka.
Na videu se vidi upravo taj scenario kojim se koristi prevarantica, sličan onome kakav je priredila u Kotor Varoši.
Sudeći po snimcima koji se pojavljuju, mnogobrojni radnici, posebno benzinskih pumpi, bili su žrtve prevare ove djevojke.

 

OGLAS KOJI JE SVIMA NATJERAO SUZE NA OČI: Baka nudi besplatno stanovanje za studentkinju, a za uzvrat moli samo za jedno…

Besplatno stanovanje u samom centru Beograda zvuči kao san svakog brucoša koji je stigao u prestonicu zbog studija – i upravo to nudi jedna baka u oglasu koji tera suze na oči.
Na jednom od najpoznatijih sajtova za oglase osvanula je ponuda koja zaista zvuči neverovatno. U pitanju je stan od 150 kvadrata u Francuskoj ulici u Beogradu, sa klimom, kaminom, terasom, internetom i parkingom.
Kako se u opisu oglasa navodi, situirana gospođa, intelekutalna i tolerantna osoba, koja živi sama pružila bi besplatno, isključivo ženskoj osobi, vrednoj brucoškinji udoban dom za sve vreme trajanja studija.
Ističe se takođe da je poželjno je da je u pitanju student medicine, više medicinske škole, stomatologije ili pak veterine, ali nije obavezno.
Vlasnica je, kako stoji u tekstu vitalna starija osoba, zdravog uma i vedrog duha, odskora narušenog zdravstvenog stanja od stresa i tuge zbog nenadoknadivog gubitka najdraže osobe.
Imala je infarkt i lakšu hiruršku intervenciju (ugradnja stentova) posle koje se uspešno oporavlja. U potpunosti se stara o sebi. Ipak, izgubila je dosta snage od ležanja, ali uz malo svakodnevne aktivnosti, kretanja i šetnje će je povratiti. Ono što je posebno važno, jeste da to nije oglas za negu i brigu o staroj osobi kojoj je potrebno staranje i pomoć, jer to ne može sama, pa za uzvrat daje besplatno stanovanje.
“Ovaj oglas daje rodbina uz dogovor sa vlasnicom stana, jer smo svi zauzeti profesionalnim obavezama i porodicom, a želimo da neko pouzdan i životno zainteresovan boravi i živi u stanu sa našom rođakom kako bi i ona i mi bili bezbedni, jer nije sama. Za uzvrat i naša rođaka i mi očekujemo od devojke koja bude stanovala sa njom odgovorno, vaspitano, pošteno, tolerantno, humano i normalno ponašanje, onako kako bi se ponašala u svojoj kući prema svojoj baki”, kažu u oglasu.
Od studetkinje se tako ne traži da bude medicinska sestra niti žena za spremanje stana (žena koja sprema stan godinama to već radi). Od nje se traži prisustvo kada nije zauzeta obavezama na fakultetu i društveno-socijalnim zivotom. U prevodu – po neka nabavka namirnica i lekova, eventualno sitna pomoć u kući.
Malo je reći da je ovakav oglas naterao suze na oči svakome ko ga je video. Oglas je u međuvremenu povučen, ali ostaje nada da je to zato što se neka dobra devojka odazvala bakinom pozivu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *