Sevaju tange, sve pršti od seksepila! Kija i “Ministarke” snimile spot, ove vrele kadrove gledaćete iznova i iznova! (VIDEO) (FOTO)

Kija i “Ministarke” danas su snimile vruć spot za duetsku pesmu “Ne vraćam se na staro”

 Javnost je već upoznata sa time da će pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar uskoro objaviti duetsku pesmu sa “Ministarkama”, a mi smo prisustvovali snimanju spota, Kijinog prvenca na koji čeka gotovo cela Srbija!

Spot je danas, 12. jula, snimljen u elitnom okruženju na rubu Beograda, a sa Kijom su spot snimale nove pevačice grupe “Ministarki”, Milica Jokić i Kristina Denić.

Pesma nosi simboličan naziv “Ne vraćam se na staro”, a Kockareva je na snimanju bila u brutalno seksi izdanju, zbog čega niko od prisutnih, bez preterivanja, nije skidao pogled sa nje.

Prve fotografije sa snimanja spota, Kija i članica “Ministarki”/ Foto: Nikola Tomić

Prve slike sa snimanja spota, Kristina Kija Kockar u brutalnom izdanju/ Foto: Nikola Tomić

Prve slike sa snimanja spota, Kija u seksi bodiju pokazala čime raspolaže/ Foto: Nikola Tomić

Kija je bila u provokativnom plavom bodiju nalik kupaćem kostimu, na glavi je nosila plavi šešir…pa je prizor spreda i otpozadi zaista bio pravi raj za muške oči!

Prve slike sa snimanja spota, Kijina guza nikoga nije ostavila ravnodušnim/ Foto: Nikola Tomić

Naša ekipa bila je na licu mesta i fotografijama vam zagolicala maštu, a kako je izgledalo snimanje ovog seksi spota koji će uskoro obradovati Kijine fanove, pogotovo one muške, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *