Spasite svoje bubrege jednostavno


Divlja kruška je ukusna i bogata lekovitim svojstvima – od ovog ploda pripremaju se rakija, džem i čaj. Čaj od divlje kruške koristi se kao prirodni antibiotik koji pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma. Često se upotrebljava za pripremu napitka protiv kašlja i promuklosti, ali i za obnavljanje sluzokože creva.
Čaj od kore ploda
Napitak od kore samonikle divlje kruške idealan je za čišćenje organizma i snižavanje nivoa šećera u krvi. Sipajte dve supene kašike kore u 6 decilitara hladne vode i zagrejte do ključanja. Ostavite da odstoji oko pet minuta, a zatim procedite čaj. Šolju pripremljenog leka popiti ujutru na prazan stomak, drugu šolju popiti pola sate pre ručka, a treću pola sata pre večere. Nakon dvadeset dana "divlje" terapije proveriti zdravstveno stanje.
Čaj od lista
List divlje kruške pripremljen kao čaj blagotvorno deluje pri lečenju upale bubrega, mokraćne bešike i protiv noćnog mokrenja. Takođe, pomaže pri lečenju reume i helio bakterije. Idealno je sredstvo za poboljšanje imuniteta. Za pripremu lekovitog čaja potrebno je preliti tri supene kašike usitnjenog lista divlje kruške sa 6 decilitara ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji pola sata. Procediti i piti više puta u toku dana.
Spasite se cisti,kamenca,insuficijencije,krvi u mokraći,bakterija i otežanog protoka i mokrenja.Dijelite dalje. vaš doktor
Najbolji lijek za pušačka i istrošena pluća
Mislio sam da su mi pluća gotova ali cigare je nemoguće da ostavim i neću. Ali sada sam našao lijek za sebe i za svoja pluća. Dišem kao fudbaler,trčim i radim na sve strane,i nema više suhog dnevnog kašlja,jutarnjeg šlajma i bola u grudima. Sve što sam uradio je da svako jutro uzmem kašiku pekmeza domaćeg sa malo masla i to svako jutro prije posla.
A na poslu pored sebe uvijek imam šolju čaja od lipe.
Vrećicu jednog čaja od lipe istresite u šalicu vrele vode. Ako nemate čaj u vrećicama, možete dodati jednu čajnu žličicu biljke lipe. Kada koristite ovaj čaj za prehladu ili gripu, preporuča se unos jedne šalice barem tri puta dnevno.
Bilo da ste u potrazi za ublažavanje simptoma nekih svakodnevnih bolesti, ili ste jednostavno u potrazi za novim okusima čaja, čaj od lipe će biti savršen za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *