SHARE

Direktor Granda Saša Popović se cijeli svoj život trudi kako bi ispunio svaku želju svojoj supruzi Suzani Jovanović, a zbog toga će totalno istu stvar uraditi kada je pitanje poklon za njen 50. rođedan kojeg će oni obilježiti sljedeće godine, ali o tome se već uveliko priča i najavljuje.

Kada je pitanje te želje za rođendan, onda možemo reći da žena Saše Popovića ima veoma neobičnu želju za svoju rođendan, a Saša tome nije mogao niti slutiti. Pored toga što se Suzana može pohvaliti da dobro izgleda s obzirom koliko joj je godina, izgleda da ona nije toliko zadovoljna svojim izgledom.

Upravo iz toga razloga je ona odlučila da kaže koje su to njene želje za rođedan, dok je na njemu samo ostalo da joj ostvari sve te želje, a za šta pretpostavljamo i da će uraditi jer je to cijeli svoj život radio. Suzana se oglasila povodom medija i rekla nekoliko stvari povodom cijele te teme.

– Kada dođe dan da ja imam 50 godina, a onda sam rekla svome mužu da je na njemu da spremi novčanik povodom toga. Rekla sam mu koliko bude koštalo, on će to morati sve riješiti jer želim da se cijela uredim i izgledam lijepo, rekla je Suzana, a onda i dodala koji je to njen spisak želja svih zahvata.

– Prvo što želim uraditi je sigurno podizanje grudi i da malo zategnem stomak, pa se nadam da ću nabaciti sebi i jednu lijepu stražnjicu. Raspitat ću se oko toga sa doktorima, pa ako bude trebalo još nešto da uradima, onda ću uraditi i želim jednostavno da se cijela sredim od glave do pete. Moj Saša me podržava u tome, a naravno da će i njemu biti drago kada pored sebe bude imao lijepu ženu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here