SVEĆENIK OŽENIO 55 GODINA MLAĐEG MANEKENA! KUPIO MU STAN, PA GA MANEKEN OSTAVIO!

Sedamdesetogodišnji svećenik je oženi manekena koji ima 24 godine. Kupio mu je stan, a zatim ga je ostavio. Tačnije, ovaj brak nije opstao. Clements je prodao dom pored Sanwicha u kentu za 214 hiljada funti i to sve kako bi mogao Marinu u Rumunjskoj kupiti stan. Maneken je tražio razvod, a svećenik je ostao bez novčića.

Clements je priznao britanskim medijima da silno želi pomirenje izsa 24-njim manekenom i da još nije odustao od njega.

S obzirom da sveštenik ima neke stvari koje je dugo godina čuvao, a sa svojom braćom nije u nekim posbenim odnosima, želi da prepiše sve na manekena, kako bi ga osigurao do kraja života. Clements sljedeće godine puni 80. Godina života.

Ovaj bračni par je prikazan na svim televizijama, jer su svi bili u šoku.  Oni su silom prilika postali medijske ličnosti.

Marin je želio da izlazi i da se druži sa raznim ljudima, a Clementsonu to nije prijalo, te je postao i ljubomoran. Nakon nekog vremena Marin je našao novog partnera, za kojeg je rekao da je dosta bogatiji od Clementsona.

Svećenik je ubjeđen da su meidji izmislili priču da je Marin našao novog partnera. Rekao je da Rumunjske televizije namjenro lažu kako njemu nebi bilo dobro.

Ovaj sveštenik planira da će u septumbru oni ponovo biti zajendo, te da će i Božić proslaviti. Kako svetenik navodi, Marin je mlad zato nema potrebe da se žurimo. On ne misli da će ubrzo umrijeti i smatra da je život ispred njega.

Njegov brat Tony je upozorava Clementsa, ali ga on nije slušao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *