TRAJE POTRAGA ZA MLADIĆEM: Roditelji nude 100.000 KM za informacije…


Pripadnici banjalučke Policijske uprave, zajedno sa građanima Banje Luke i Laktaša, nastavili su potragu za nestalim Davidom Dragičevićem /21/ iz Banjaluke i Dušicom Božić /36/ iz Laktaša, rekla je portparol ove uprave Marija Markanović.
Markanović je podsjetila da potraga za Dragičevićem traje već peti dan, a danas će biti usmjerena prema banjalučkom naselju Ponir.
“Potraga za Dragičevićem traje od 18. marta kada je nestanak prijavljen policiji, a on je od kuće otišao dan ranije oko 19 sati”, precizirala je Markanovićeva.
On je posljednji put viđen u nedjelju, 18. marta u 3.30 sati, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je navodno učestvovao u tuči.
U momentu nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerice i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.
Davidovi roditelji Suzana i Zoran Radanović na svojoj FB stranici su ponudili za informacije o njihovom nestlom sinu 100.000 KM.
Njegovi roditelji otkrili su da je David to veče drugu poslao poruku da ako mu se to veče nešto desi kriv je F. Ć.,
– Policija ga je ispitala i prošao je, međutim mi roditelji smatramo da naše dijete nije to napisalo iz čista mira, napisali su roditelji na Facebooku.
Izvor: fokus.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *