SHARE

edna stara poslovica kaže kako nikada ne treba suditi po njenim koricama, kao što je i primjer ovaj slučaj. Jedan čovjek koji živi u San Dijegu je bio sasvim šokiran kada je vidio jednu trudnicu koja je prosila sa svojim sinom.

Ipak, to nije bio najšokantniji događaj kojeg je on osjetio, nego je vidio kako ona sa osmjeh ulazi u mercedes i vozi se sa tog mjesta iako je trudna. Taj čovjek se zove Smit, a kada je to vidio, onda je slikao sve to i kontaktirao medijsku kuću.

On je njima objasnio kako je u zadnjim mjesecima viđao jednu trudnicu koja je sa svojim sinom prolazila kod tržnog centra, te je sumnjao kako je njen muž učesnik u jednoj takvoj neobičnoj situaciji.

On je primjetio kako je to auto bilo mercedes, a onda je prošao pored toga auta gdje su oni bili je primjetio kako oni broje pare i smiju se veoma glasno. Onda je primjetio kako dječak sjedi na zadnjem sjedištu i da on uopšte niej vezan.

Nakon toga su se odvezli do sljedećeg tržnog centra, gdje je ta žena ponovo izašla iz auta i molila za novac, ali je sada shvatila kako ju je Smit provalio u tome, te je cijelu situaciju uslikao, a ona mu je rekla kako će ga gađati kamerom.

Smit je u tom momentu pozvao policiju, te su oni odma istražili po tablicama od auta o kome se to radi. Te slike su se veoma brzo proširile po internetu, a neki su govorili kako je Smit donio prebrzo zaključak.

Onda su komentarisali kako se ovaj mercedes može polovan kupiti za neki sitan novac tako da nije neko mjerilo dobrog finansijskog stanja. Drugi su dalje govorili da nema izgovora da jedna trudnica prosi.

Pogledajte video kako je to izgledalo:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here