Trudnoća je prošla savršeno, onda sam rodila najmanju bebu sa crnim očima – rekli su da neće preživjeti, a evo kako deset godina poslije izgleda!


Jako smo sretni bili kada smo vidjeli da nosim djevojčicu na ultrazvuku. Kao po loj što bi se reklo je tekla trudnoća, nije bilo nikakvih pokazatelja da bi se moglo nešto po zlu kretati.
DIjete se rodilo, a doktori su ostali bez teksta. Svi smo sa nestrpljenjem očekivali dan kada će se roditi malena Šarlot. Došla je i ona na svijet, ali njen izgled je sve šokirao.
16 sedmica prije termina je rođena, kao da je porculanska lutka, tako je izgledala. Minijaturnog oblika, imala je izraženi nos, imala je i crne male oči, kao i malenu bradu.
Ona je imala primordijalni dvarfizam, to je toliko rijedak sindrom da mu nisu ni pravo ime znali. Ona se nije mogla razvijati normalno, mozak joj se nije razvijao normalno, a nije mogla ni da jede.
Njene fotografije su obišle svijet, a ona je poznata danas kao najmanja djevojčica. Ona je sićušna, bojali ste se da je dodirnete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *