Tvrdi da su to uradili Kijini fanovi! Gagi Đogani se oglasio nakon što su nepoznati mladići upali u Lunin butik (FOTO)

 Da li je moguće da svoj život ne možete sami da osmislite, već se i dalje ponašate po šablonu rijalitija? – napisao je između ostalog gagi Đogani u javnom obraćanju

Foto: Facebook/gagi.djogani

Nakon što je Luna Đogani objavila video poruku u kojoj je objasnila kako su nepoznati muškarci danas pokušali da joj unište butik, i to samo nekoliko sati posle otvaranja, oglasio se i njen otac Gagi Đogani.

Prema rečima porodice Đogani, u Lunin butik upali su nepoznati mladići, maltretirali zaposlene radnice i navodno pokušali da unište i zapale butik, a jasno su naveli kako sumnjaju na fanove Kristine Kije Kockar.

– Danas su dva punoletna “mangupa” upala u Lunin butik i maltretirali devojke koje su tu zaposlene. Ispostavilo se da su Kijini fanovi, a Lunini hejteri. Ljudi moji, Zadruga se završila pre skoro mesec dana! Vratite se svojim životima. Prestanite da širite mržnju i rat sa interneta prenosite na ulice! Da li je moguće da svoj život ne možete sami da osmislite, već se i dalje ponašate po šablonu rijalitija?! Okrenite se sebi! Živite i pustite druge da žive! – poručio je Gagi.

Foto: Facebook/gagi.djogani

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *