U direktnom sudaru auto potpuno uništen, njih dvoje unutra netaknuti ČOVEK U BELOM JOJ JE REKAO OVO …

Ona veruje da ih Bog nije spasao bez razloga i da za njih dvoje ima druge planove.

Samo nekoliko dana nakon Nove godine, životi Arike Stoval i njenog dečka Hantera promenili se se za tren oka. Dok su se vozili u svom kamionetu, u njih je udario kamion koji je vozio brzinom od 137 km/h.

Dok je kamionet završio uništen do neprepoznavanja, njih dvoje je prošlo bez i jedne slomljene kosti i ozbiljnijih povreda! Ako čuda postoje, onda je ovo pravo pravcato čudo!

Kaže da je sekund nakon nesreće videla čoveka s belom bradom koji je gledao direktno u nju i rekao joj da pomoć stiže. “To je bio moj anđeo čuvar.” – napisala je. Bilo da je reč o halucinaciji ili ne, ona veruje da je to bila poruka od Boga.

Arika kaže da je zapanjena koliko su ona i njen dečko dobro prošli u nesreći u kojoj su mogli da poginu na licu mesta.

“Za naše spasenje zaslužna je Božja ruka. Bog je usmerio Hantera da odreaguje na pravi način – da okrene auto u pravom trenutku i da bandera u koju smo se zakucali udari tačno između mene i njega i da tako oboje budemo nepovređeni. To nije bila slučajnost.” – napisala je.

Ona veruje da ih Bog nije spasao bez razloga i da za njih dvoje ima druge planove.

Kada su se slupali, pogledala je ka vozačevom sedištu i videla da je Hanteru glava prošla kroz šoferšajbnu, da mu je lice obliveno krvlju i da se ne pomera. A onda je napolju videla čoveka s belom bradom obasjanog svetlošću.

“Znala sam da je on moj anđeo čuvar. Rekao mi je da dolazi hitna pomoć, a onda je otišao i pojavila su se ambulantna kola. Ne znam da li je ovo bila halucinacija ili san ili anđeo iz raja, ali znala sam da će sve biti u redu.”

Lekari su bili začuđeni što su uopšte preživeli

Nisu imali nikakvih preloma niti pretrpeli unutrašnje povrede; imali su blaži potres mozga koji je trajao samo dan i par šavova – Arika na kolenu, a Hanter na licu.

Sve stvari su im bile neoštećene, a na mestu nesreće ostala je samo jedna stvar – Hanterova Biblija, otvorena na mestu na kome piše da se ne treba plašiti jer nas Isus uvek čuva.

Arika veruje da Bog ima plan za sve nas

Kaže da je napisala post o svom neverovatnom iskustvu da bi drugima vratila veru u Boga i ističe koliko su ona i Hanter zahvalni za čudo koje im se dogodilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *