UHAPŠEN OTAC MONSTRUM: Ćerku (4) nudio muškarcima za s*ks uz JEZIV oglas


Endru Tarli objavio je na Krejgslistu oglas pod nazivom “Igraj se sa tatinom malom curicom”. Rekao je da će dete omamiti tabletama za spavanje, ali i da je možda premlada za polni odnos.
Poremećeni otac iz Teksasa osuđen je na 60 godina zatvora nakon što je svoju četvorogodišnju ćerku na internetu nudio muškarcima za seks, javlja “Miror”.
Ne znajući da se dopisuje s policajcima na tajnom zadatku, Tarli im je ponudio seks s maloletnom devojčicom. Napisao im je da ima ćerku mlađu od 10 godina kojoj će dati tablete za spavanje pre samog susreta. Tražio je 1.000 dolara u zamenu za dva sata vremena druženja s detetom. Napisao je i da je devojčica “možda malo premlada za polni odnos, ali da je ostalo sve OK”.
Policajac u civilu došao je na dogovoreni susret u Tarlijevu kuću. Muškarac je prebrojao novac i zatim policajca otpratio do sobe u kojoj je ležala djevojčica u besvesnom stanju, očigledno omamljena tabletama.
– Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebao biti zaštitnik, a ne predator – rekao je jedan od tužitelja koji su jednoglasno odlučili da Tarli predstavlja opasnost za maloletnu kćer.
Monstrum je dobio 30 godina za trgovinu decom i 30 godina zbog podvođenja maloletne osobe. Nakon što odleži 45 godina moći će podneti zahtjev za prijevremenim otpuštanjem na slobodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *