SHARE

Baka koja se zove Mary je prošla mnogo toga u životu. Nekada se ona voljela sređivati i to ju je jednostavno činilo sretnom. Sigurno znamo za svako žensko voli da to raditi, ali i muškarci naravno. Nema te osobe koja ne voli izgledati lijepo i zablistati na mjestu gdje se pojavi.

Tako je baka Mary prošla taj period i odjednom je prestala da se sređuje. Nekada joj je to pružalo radost, ali sada joj sređivanje nije nikako bitno. Tako je ona u zadnjih nekoliko mjesti imala težak period jer je izgubila dosta članova porodice i svoje prijatelje također. Radi toga ona nije imala vremena za sebe, a sve to se odrazilo na njen izgled.

Nekako je bila sva tužna i pokušala je da sve stigne u životu. Njena unuka to nije mogla više da gleda, a jednostavno je htjela da njena baka bude bolje u životu. Zbgo toga je njena unuka imala jedan plan, a mislila je da će joj baš to biti potrebno i da će je oraspoložiti mnogo. Velika je sreća da baka ima ovakvo dobru unuku koja se pobrinula za sve to, a na baki je bilo samo da se pojavi kod stiliste.

Tako je odvela baku kod poznatog stiliste, a koji je uradio nevjerovatnu transformaciju. Baka se mogla samo pohvaliti sa svojim novim izgledom, ali i stilista sa svojim vještinama. Sve to je njena unuka snimila s kamerom, a moramo reći da baka sada ima nevjerovatan izgled. Sada pogledajte kako je to baka izgledala poslije transformacije:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here