UPOZORENJE ČOVJEKA KOJI JE PREDVIDIO SVE DO SADA: 2018. će biti paklena, najgore tek slijedi, a ključ je u ovome!


Britanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je uspješno predvidio Trampovu pobjedu i Bregzit, najavio je neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svijetu iduće godine.
Sljedeća godina će biti puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidivi vremenski uslovi, najavio je Hamilton – Parker.
Predvidio je još i teroristički napad na auto-putu Velikoj Britaniji, revoluciju u Severnoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong-un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.
Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svijet već za nekoliko mjeseci, ovaj vidovnjak je objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Hari zaprositi svoju djevojku, glumicu, Megan Markl.
U novim vizijama, kako tvrdi, video je da će Tramp uspješno izbjeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posljedice imati velike nerede na ulicama tih država.
No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvidio niz ekoloških katastrofa.
Najgore nas tek očekuje
“Ekologija je na vrhu popisa zato što osećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena”, rekao je.
Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.
Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.
Uprkos strašnim prognozama, čovječanstvo će, tvrdi Krejg Hamilton-Parker, dostići viši nivo svesti.
“Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života”, rekao je vidovnjak.
Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *