UZIMATE KAŠIKA KOLIKO IMATE GODINA!

Uklonite toksine i sav otpad iz vašeg organizma, jednostavno uz ovu fantastičnu metodu sa smeđom rižom. Pogledajte postupak…Uzmite onoliko kašika smeđe riže koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutro procijedite vodu, uzmite jednu kašiku smeđe riže i kuhajte je 3-4 minuta bez soli u vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje je ujutro.Uzmite onoliko kašika smeđe riže koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutro procijedite vodu, uzmite jednu kašiku smeđe riže i kuhajte je 3-4 minuta bez soli u vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje je ujutro.Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete smeđui rižu ujutro, ne bi trebalo da pijete niti jedete ništa naredna 3 sata.Nakon ovog tretmana koji traje 2 sedmice, toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primjetiti po boji urina koji će postati mutan.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno, najbolje vodu i zeleni čaj.

http://novonovo.novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *