VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Stiže mesec važnih susreta i sudbinskih ljubavi, a OVE ZNAKE ČEKAJU KORENITE ŽIVOTNE PROMENE

JARAC 

LJUBAV 

Jarčevi su jedni od retkih koji će u maju prolaziti bez većih turbulencija. Slobodni Jarčevi će biti fokusirani na posao i vrlo je moguće da će obaveze nositi svuda sa sobom, pa će se emotivna situacija tako preplitati, a nekima od vas, u periodu od 6. do 14. maja, može se desiti ljubav sa kolegom ili preko posla, a on bi mogao biti u znaku Škorpije, Strelca ili Riba.

Jedna velika planetarna promena, prelazak Urana nakon 8 godina u vaše astrološko polje ljubavi i dece u znak Bika, već 15. maja nagovestiće nove događaje. Nakon 20. maja Venera prelazi u astrološko polje partnerstva, braka i veza, pa je vrlo moguće da će više vremena posvetiti ljubavi, a nekima od vas mogli bi se vratiti u prošlost. Jedan poziv Raka, Škorpije ili Bika će vas iznenaditi oko 23. maja.

POSAO I FINANSIJE

U prethodnom periodu napeti aspekti Marsa i Plutona donosili su veće troškove, a moguće je da nije bilo pravo vreme za nov poslovni početak! Sunce iz polja kreativnosti i zabave biće lepo aspektovano u maju, a u periodu između 6. i 17. očekujte veliku zaradu, rešavanje starih dugova, dok će period između 15. i 22. maja biti oodlican za investicije i nova ulaganja!

Ukoliko radite u oblasti estetike ili turizma očekuje vas odličan mesec . Venera,  u vašem polju partnerstva, donosi lepu saradnju sa starim klijentima nakon 21. maja. Mars će vam oko 24. maja doneti nov poslovni ugovor i moguću ključnu saradnju sa Rakom, Jarcem ili Vodolijom.

Za sledeći horoskopski znak kliknite na broj ispod ———–>>>

—–>>> 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *