VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Stiže mesec važnih susreta i sudbinskih ljubavi, a OVE ZNAKE ČEKAJU KORENITE ŽIVOTNE PROMENE

RIBE 

LJUBAV 

Početkom maja Ribe će biti veoma emotivne i romantične, pod uticajem punog meseca iz znaka Škorpije koji se dešava 30. aprila i ostavlja veliki uticaj i u narednim danima.

Oko 3. maja većina Riba u vezama trpeće kritike partnera jer ćete ga, preokupirane obavezama i željom za uspehom, pomalo zapostaviti. Do 15. aprila prolazićete kroz period preispitivanja i tenzija, ali i sumnja u partnera. Venerini izazovni aspekti, prvo sa Saturnom, a onda i sa Neptunom i Jupiterom učiniće da Ribe posumnjaju u svoju, ali i vernost svog partnera, tako da će se pred njih stavljati razni izazovi.

Slobodnim Ribama ovi konfuzni aspekti mogu doneti duple veze, dvoumljenja, ali i nova poznanstva koja se mogu pokazati kao veoma sumnjiva. Nakon 20. maja situacija u ljubavi biće mnogo jasnija, jer Venera prelazi u emotivnog Raka i vi se okrećete svojoj istinskoj ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Finansijaska situacija se popravlja, a novac će dolaziti mnogo lakše nego u prethodnom periodu. Imaćete veliku želju za trošenjem, posebno sredinom meseca, pa obratite pažnju da ne odete u rasipništvo. Između 9. i 14. maja zagarantovan je veliki poslovni uspeh većini Riba za šta će se pobrinuti aspekti Venere i Neptuna.

Mars iz astroloskog polja podsvesti donosi vam nakon  17. maja veliku pokretačku energiju. Imaćete osećaj da se konačno budite, ali i da vaši planovi, koji su se pomalo odugovlačili, sada konačno mogu da se realizuju i krenu u pravom pravcu. Ipak ne zanosite se previše kada je o finansijama reč.

Znamo da nekada cilj ne bira sredstva, ali budite obazrivi da ne dođete na loš glas kod kolega i saradnika! Ambicija vam raste u maju i bićete prilično takmičarski nastrojeni, što može zasmetati zavidnoj okolini.

Za sledeći horoskopski znak kliknite na broj ispod ———–>>>

—–>>> 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Izvor:Dnevno.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *