VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Stiže mesec važnih susreta i sudbinskih ljubavi, a OVE ZNAKE ČEKAJU KORENITE ŽIVOTNE PROMENE

RAK 

LJUBAV 

Početak maja većini Rakova donosi izazove na polju ljubavi. Venera, iz astrološkog polja tajni, biće u lošem odnosu sa Saturnom iz polja braka i veza, pa je zato moguće da ćete saznati nešto što će vas uzdrmati ili poremetiti odnos prema partneru, posebno ukoliko je on Jarac, Škorpija ili Ovan. U periodu od 9. do 13. maja većinu Rakova mučiće  neka sumnja, ali i flert sa bivšim.

Slobodni Rakovi mogu ući u tajnu vezu sa Škorpijom, Jarcem ili Ribom. Nakon 15. maja situacija se poboljšava na emotivnom planu, posebno kada Venera oko 20. uđe u vaš znak. Osećaćete se poletnije, stabilnije i rešićete neke svoje ljubavne nedoumice. Ipak, nemojte se skroz opuštati, jer krajem meseca, oko 27. maja, Venerina opozicija  sa Saturnom može doneti zahlađenje u odnosu, pa i neke prepreke u ostvarenju vaših zajedničkih ciljeva.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će većinu svojih poslova do 14. maja obavljati u tajnosti. Moguće da ćete, u finansijskom smislu, pokrenuti neku vrstu štednje. U periodu između 3. i  8. maja bi bilo dobro da obratite pažnju u komunikaciji sa kolegama, da nešto ne propustite, posebno ako radite na nekom zajedničkom projektu sa Lavom ili Škorpijom.

Nakon 17. maja, kada Mars pređe u vaše astrološko polje finansija i zarade, moguće je da će se vaša zarada uvećati, ali i da ćete rešavati pitanje nekog duga. Kada Venera nakon 20. maja krene putem vašeg znaka doživećete procvat na polju finansija. Ipak oko 27. maja, usled njenog napetog aspekta sa Saturnom, moguć je prekid neke saradnje ili poslovnog partnerstva.

Za sledeći horoskopski znak kliknite na broj ispod ———–>>>

—–>>> 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *