VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Stiže mesec važnih susreta i sudbinskih ljubavi, a OVE ZNAKE ČEKAJU KORENITE ŽIVOTNE PROMENE

Sa dolaskom maja i definitivno ostavljamo tmurne zimske dane iza sebe, a i zvezde to osećaju.

Prepustite se pozitivnoj energiji koja nas okružuje i uživajte – a dobro raspoloženje će se odraziti na sve aspekte vašeg života.

OVAN

LJUBAV

Ljubav će za većinu Ovnova biti izvor velikih izazova u maju. Već početkom meseca zauzeti Ovnovi imaće napetu komunikaciju sa partnerom, pa se oko 3. savetuje da obratite pažnju da ne ponavljate neke greške iz prošlosti!

U periodu od 8. do 12. maja biće izazovan za sve one koji su u braku, jer donosi mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa Rakom, Lavom ili Vodolijom, ali i nepoverenje i sumnju u partnera. Biće prilično veselo, a vi se potrudite da se iz ove priče izvučete što trezvenije.

Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i vaše  astrološko polje doma i porodice i imaćete potrebu za bliskošću. Mogli biste da popravite situaciju u odnosu, ali već oko 27. očekuje vas novi izazov i povratak u neku emotivnu prošlost, a ovo se posebno odnosi na Ovnove koji su slobodni.

POSAO I FINANSIJE 

Početak maja obeležiće velika zarada, ali i troškovi pod uticajem punog meseca iz polja zarade, finansija i nasledstva. Do 15. maja bilo bi idealno da završite stare, davno započete poslove i da rešite pravna pitanja koja se vuku.

Finansijska situacija povoljna je tokom  maja, ali će neočekivanih troškova biti mnogo, posebno do sredine meseca. Posebno se savetuje da ne pozajmljujte novac Blizancima ili Škorpiji. Kod potpisivanja važnih ugovora ili apliciranja za posao i bolje pozicije obratite pažnju na detalje i  odluke donosite hladne glave.

Merkur, planeta komunikacije, krajem meseca pravi dobre odnose sa Saturnom, iz vašeg polja karijere, pa bi bilo dobro da posle 20. maja obavite važan razgovor sa nadređenima. Najupornijima od vas sledi i napredovanje na višu poziciju.

Za sledeći horoskopski znak kliknite na broj ispod ———–>>>

—–>>> 1 2 3  4 5  6 7 8  9 10 11 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *