SHARE


Vitiligo je stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Očituje se kada melanociti, stanice koje su odgovorne za pigmentaciju kože, odumru ili postanu nestabilne za funkcioniranje. Uzrok vitiliga je nepoznat, ali istraživanja ukazuju na moguće podrijetlo iz autoimunih, genetskih, neuralnih, viralnih uzroka ili pak od oksidativnog stresa. Najčešći oblik je nesegmentalni vitiligo, koji ima obilježje da se pojavljuje u simetričnim obrascima, ponekad preko velikih dijelova tijela.
Maslinovo ulje oduvek služi za negu kože, a kada dodate i pčelinji vosak, čičkovo ulje, žalfiju, kantarion i još 5 biljaka i etarskih ulja dobijate kremu za pigmentaciju – NEVITIL. Ovaj recept pomaže kod vitiliga za smanjivanje belih površina i izjednačavanje boje, a može se koristiti na čitavom telu i licu. informacije i naručivanje pišite nam u Inbox, javite se na broj +381 63 763 6702 ili svratite do našeg sajta http://ulmo-prodavnice.shopmania.biz/…/vitiligo-vratite-pig….

NEVITIL biljna krema uspešno podstiče vraćanje prirodne boje kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje kao posledica gubljenja pigmenta. Ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije.Deluje kod odraslih i dece. Mogu je koristiti trudnice i dojilje. Nije potrebno sunčanje niti menjanje režima ishrane. Ne oštećuje kožu koja je normalno pigmentovana i kremu bez straha možete nanosti i na delove koji nisu zahvaćeni depigmentacijom.Odabrani biljni sastojci ove kreme prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju melanina, hormona zaduženog za pigmentaciju..Sastav:- ekstrakt 8 lekovitih biljaka u hladno ceđenom maslinovom ulju- etarska ulja- pčelinji vosakUpotreba: Kremu nanositi dva puta u toku dana i uveče pred spavanje na ugrožena područja.NEVITIL krema je ispitana u laboratoriji ANAHEM, Beograd.MOŽETE NARUČITI I TELEFONOM: 0631697579, 0637636702ZA POZIVE VAN SRBIJE: 00381 63 1697579

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here