ZABORAVITE NA BOL: Uz ovaj MOĆNI napitak ojačajte svoja koljena!


Donosimo jedan učinkovit prirodni način za jačanje ligamenata i tetiva, i na taj način možete poboljšati kvalitetu svog života.
Koljena su jedan od najvažnijih zglobova u ljudskom tijelu, odgovorna za pravilno držanje tijela te podržavaju sve pokrete nogu prilikom hodanja, skakanja, trčanja, i stajanja. Koljena trpe brojne ozljede i rane ih previše opuštaju. Ligamente i tetive istrošenost čini manje fleksibilnima i mobilnima. Donosimo jedan učinkovit prirodni način za jačanje ligamenata i tetiva, i na taj način možete poboljšati kvalitetu svog života.
Ovaj napitak sadrži sastojke s moćnim protuupalnim svojstvima koji ublažavaju bol, uključujući i velike količine vitamina C, bromelain, silicij i magnezij. Nadalje, ovi nutrijenti daju snagu i energiju u sve dijelove i sustava tijela.
Sastojci:
250 ml vode (šalica)
7 g cimeta
dvije šalice ananasa komade (narezane)
šalica instant zobenih pahuljica
šalica sirovog prirodnog soka od naranče
40 g zdrobljenih badema
40 gr sirovog meda
Postupak pripreme:
Kuhati zobene pahuljice. Iscijedite sok od komada ananasa. U mikseru, pomiješati sok od naranče, cimet, med i bademe. Dodajte zobene pahuljice i sok od ananasa u blender
Pomiješajte opet dok ne dobijete homogenu smjesu. Zatim dodajte nekoliko kockica leda, promiješajte još jednom, i vaš frape je spreman za konzumaciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *