ZABRINUT! Gagi Đogani u STRAHU za Lunino zdravlje – Moje dijete vodim kod PSIHIJATRA poslije Zadruge!

Nakon sahrane Kijnog oca, pjevač Sloba Radanović i stjuardesa Kristina Kija Kockar ponovo su se zbližili, počeli su da komuniciraju, a Luna je zbog novonastale situacije i sve češćeg pritiska raskinula romansu sa Radanovićem. Ovo baca novo svjetlo na ljubavni trougao. Otac Lune Đogani, Gagi Đogani je odlučio da prekine medijsku šutnju.


– Ne pratim više “Zadrugu”, ogroman je pritisak, ne mogu da pratim “Zadrugu” jer mi nije dobro. Teško mi je i loše mi je. Ne mogu to više kao roditelj da gledam. Zovu me babetine ujutru da mi jave da je Luna pala u nesvijest, to je za mene maltretiranje. Neće joj se ništa tamo desiti, neće joj ništa faliti. Ipak, više ne želim da gledam prepirke, kao ni rat na internetu koji kruži o našoj familiji. Kako ja njoj mogu da pomognem? Jedva čekam da se sve završi, predugo traje i pritisak je na njih veliki. Ja sam za da oni i dalje budu zajedno i mislim da će na kraju pobijediti ljubav. Rijaliti je jedan logor, psihičko maltretiranje i to više nema veze sa igrom – kaže vidno zabrinut Gagi.

Slobin prisniji odnos sa Kijom komentariše ovako:


– I on mučenik ne zna više šta da radi. Ja sam bio u rijalitiju, znam šta pričam. Rijaliti igrači rade na tome da od početka da ih razbucaju i na kraju uspjevaju u tome. To je njima prvi rijaliti i više ne znaju gde udaraju. Što se Slobe tiče, nemoguće je da igra, ja sam bio kod njegovih roditelja. Znate li tek kroz šta oni prolaze? Taj rijaliti “Luna” ne košta 50.000 evra, treba da ti je život na dlanu za te pare. Glavni akteri ovog rijalitija su produkciji donijeli milione. Očigledno da je Luna zaljubljena u Slobu, a ne verujem da je on ne voli. Zbog pritiska su psihički rastrojeni i kada izađu pod hitno moraju da idu na psihijatriju. Zato što više ne znaju da šta rade. Luna je toliko neistine rekla u rijalitiju, za mene, za Anabelu, za mog rođenog brata. Zašto? Ne razumijem, ne mogu da je prepoznam. – završio je Gagi Đogani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *