Zasaditi svoju bolest u saksiju – kao način izlečenja.

Pronašla sam vrlo zanimljiv tekst na ruskom forumu alternativne medicine. Prvi put se srećem sa ovom metodom izlečenja.

Jedino što mogu reći, mislim da je ovde prisutan psihološki momenat. Ali, može da se proba.

U svakom slučaju, ništa ne košta. Jer sve potiče iz glave, i ako čovek veruje u ono što radi, to je velika moć i prednost u bilo kom poduhvatu, o čemu su se mnogi od vas uverili, popunjavajući ček izobilja.

Dakle, evo i teksta, prevedenog sa ruskog jezika, ciji je autor N.Holodenko, psiholog, doktor filozofskih nauka.

Pa, vi sami odlučite da li je vredno pažnje

Kako zasaditi svoju bolest u saksiju.

 

 

Izlečiti čoveka možete na jednostavan način, koji je dostupan praktično svakome. Zasnovan na vekovima  proverenoj praksi, bolest može biti prenesena sa pacijenta na bilo koji drugi organizam, u ovom slučaju na biljku.

Procedura je jednostavna. Kod bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove tečnosti: gnoja, urina, pljuvačke, znoja, sekreta. Pomešati sa zemljom i staviti u običnu (manju) saksiju za cveće.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 semena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa  sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanci visine nekoliko cantimetara. Posle, pažljivo, zajedno sa korenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je oboljenje povezano sa lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u reku, niz vodu. Posle toga, bolest prolazi.

Važno:

Zasaditi biljku treba u vreme kada je Mesec u opadanju. To je period između punog i mladog Meseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom periodu, javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mesec u opadanju isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku takođe treba za vreme kada je Mesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korena (osim rena), jer tako biljka može da ugine, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku semena, ili lukovice. Ako seme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika, već se postupak ponavlja.

Da bi se izlečili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u saksiji, neophodno je poznavati planete,  koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

BOLESTI

 • Meseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, vaške, svrab, lišaj, epilepsija, mesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo.
 • Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutrašnja krvarenja, žutica, dizenterija, dijareja, prolivi, zatvori, gangrena
 • Merkura: bolesti mozga, nesvestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule
 • Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti pankreasa, slezine, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti,  bolesti lokomotornog sistema
 • Venere: polne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost
 • Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sistema, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.
 • Sunca: opekotine, promrzline, teške infekcije, grip, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posledica trauma i moždanog udara), toplotni i hladni neurodermatitisi, neuroza, toplotni udari, loš metabolizam (uključujući gojaznost).

BILJKE

 • Meseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, šargarepa, krastavac, fuksija
 • Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, praziluk, rotkvica, rotkva, cvekla, ren, beli luk.
 • Merkur: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, detelina, paradajz, cikorija.
 • Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, susam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ruzmarin, pšenica.
 • Venere: begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, pasulj.
 • Saturna: ruzmarin, krompir, celer, mirođija.
 • Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, žalfija.

Dešava se da se bolest ne može definisati i pripisati  jednoj ili drugoj planeti. Naprimer, virusni hepatitis sa jedne strane je bolest jetre (Mars), a sa druge infektivna bolest (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obe biljke, ali saditi ih u različite saksije, ali obavezno u isti dan.

Komentari:

Slavka Mirkovic ·Cincinnati

Covek kad je bolesan trazi leka na sve strane , Svidja mi se !!!
Ljiljana Stojadinov

Kada sam rodila sina imala sam mnogo problema sa mlekom i grudvama u dojkama , nadoslim mlekom. Nisam mogla dva sata da odspavam, odmah problemi i grudi kao kamen. Non stop izmuzavanje, a mleka za pet beba sam imala. Nista tu medicina nije pomagala. Posle nekih 20 dana muka i bolova dovede moja baka neku staru zenu Bugarku koja kao zna neke bajalice i pomaze oko tih problema. Znam samo da je trazila da izmuzem malo mleka i da joj dam, a ona ce to da sipa u neku saksiju i posadi neko seme. sta je radila i kako ne znam, ali posle nekih trsest-sedam dana pozvala me je i rekla da je seme pocelo da klija i da ce da mi bude lakse. Ova vasa objava me podsetila na to iako je proslo od tad 25 godina.
Dojila sam bebu jos nekih 5 meseci, i posle tog ”tretmana” nisam imala vecih problema.
Olivera Josipovic
Vrlo interesantno, pročitala sam, sve mi je jasno, hvala za članak , ali ipak ne znam šta kod Alchajmerove bolesti? Ako bi ste mi odgovorili što pre , uskoro će mesec da opada! Hvala unapred!
Kaca Vukasovic Vignjevic

kad jecovek bolestan, trazi lek svuda i proba sve sto cuje, pa mozdanesto od svega i pomogne. ja jedino verujem u rusku i kinesku narodnu medicinu.
Branislava Jokic ·

JU Medicinska Škola Banja Luka
ne moze da skodi, moze samo da pomogne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *