ŽELJKO JOKSIMOVIĆ JE OVU PRELIJEPU BRINETU OSTAVIO ZBOG JOVANE! (FOTO)

Tokom 2000-ih za jendu od najpopularnijih i ajaktueelnih voditeljki je važila Adriana Čortan.  Iako je u poslednjih par godina manje aktivna a i sve je manje ima u javnosti, nego prije, ona je i dalje dolična u sovm poslu.

Adriana Čortan trenutno vodi emisiju na Televiziji Sudio B  pod nazivom „Beograde, dobro jutro!“. Ona tvrdi da uživa dosta više sada kada je manje slavna.

Ova najatraktivnija voditeljka je ispunjena ne samo u psolovnom planu, nego i u emotivnom. Već 5 godina je u vezi sa Simićem Nemanjom. Oni početkom jesnei planiraju i vjenčanje.

Adriana je odlučila da će njihova svadba biti dalkeo od očiju javnosti, te da će to biti samo porodično okupljanje. Ona je nedavno napunila 37 godina, te kako govori da se sada osjeća bolje nego ikad.

Ona je nedavno kada je davala intervju rekla sljedeće:

„ U svakom slučaju ćemo gledati da tradiciju ispoštujemo, ali samo u mjeri koja nama odgovara.  Smatram da se ne mora ništa raditi po svaku cijenu, iako su običaji veoma lijepi, samo je pitanje kome šta odgovara“. – za magazin Story je ova lijepa brineta ispričala.

Ove godine, u martu, se ova lijepa voditeljica vjerila i to na Kopaoniku na Džibonijevom koncertu. Adriana je nedavno otkrila da joj je velika želja da postane majka, te da to planira uskoro.

„ Od početka našeg zabavljanja, veza je bila skladna jer smo sličnog temperamenta. Volimo da se družimo sa različitim ljudima i da putujemo koliko nam to vrijeme dozvoljava. Gledamo da iskoristimo svaki mogući momenat na pravi način“

Željko Joksimović je ovu prelijepu brinetu ostavio zbog sadašnje supruge Jovane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *