Žena iz Zrenjanina se uključila i pitala Slobu za 5 tema o kojima može da priča sa Lunom: Kija se nasmejala, a evo šta je Radanović rekao! (VIDEO)

Slobi nije bilo prijatno zbog postavljenog pitanja, pa na njega i nije konkretno odgovorio

Kija Kockar, njen još uvek zakoniti muž Sloba Radanović i njegova bivša ljubavnica Luna Đoganigostovali su prethodne noći u emisiji “Amidži šou”, zajedno sa trećeplasiranom Teodorom Džehverović, te petoplasiranom Miljanom Kulić.

Tokom emisije u nekoliko navrata gledaoci su imali priliku da se uključe u program, a poslednja gledateljka koja se javila imala je pitanje za Slobu.

– Šta kaže Zrenjanin? – upitao je Ognjen gospođu koja se predstavila kao Milica iz pomenutog grada.

 – Zrenjanin navija za Slobu i Kiju, zajedno, u paketu – rekla je Milica.

– Recite mi samo, u Zrenjaninu, je l’ podeljeno? Deo ulice je za Slobu, deo za Kiju, ili ste svi zajendo? Ili, Slobini idu u jednu pekaru, Kijini u drugu, ili funkcionišete normalno svi? – našalio se Amidžić.

 Mi se volimo kao što se i oni vole – rekla je gledateljka.

Luna Đogani i Kija Kockar, Foto: A. Nalbantjan

– Dobro, Zrenjanin je za to… (smeh) Okej, imate li neko pitanje? – upitao je Ognjen.

– Imam, direktno za Slobu. Prvo da čestitam Kiji na pobedi, divna je, a tako i Sloba sa njom u paketu, naravno – rekla je žena.

– Hvala… Hvala puno – rekla je Kija.

VIDEO: Sloba pevao u klubu: “Jesam oženjen ali ništa ozbiljno”

– A, pitanje za Slobu… Rekao si da nije u lepoti sve… Slažem se. Reci mi, pošto sam profesor u školi, srednjoj školi, u Zrenjaninu… Reci mi pet oblasti nauke ili informisanosti da bi pričao sa Lunom? Šta možeš sa njom da pričaš? Šta možeš sa njom da pričaš, o čemu? – upitala je Milica.

– Jesi li čuo? – pitao je Ognjen Slobu.

– Da, čuo sam… – rekao je.

Slobodan Radanović, Foto: A. Nalbantjan

– Ja se izvinjavam, samo, koja srednja škola je u pitanju? – pitala je Kija Milicu.

– Kija… Znam te, dušo – rekla je žena sa osmehom.

– A znamo se? (smeh) Onda mora da je gimnazija u pitanju – rekla je Kija.

 

– Znam i tebe, a znam i Slobu. Znam koliko su elokventni, znam koliko su pametna deca. Sloba je divno dete, Kija isto, pa me zato interesuje o čemu možeš, dušo moja, da pričaš sa Lunom? Pogledala sam par puta Zadrugu i videla sam da tablicu množenja nije znala, a to deca u drugom razredu uče. Ne potcenjujem Lunu, daleko bilo, ali ipak si ti dete koje treba da ima jaku ženu pored sebe, i sad da budeš Kiji, nema veze ako se i razvedete, ne možemo mi da utičemo na to, ali da budeš ti njoj podrška kako je ona tebi bila dušo moja. Hvala vam puno na uključenju – rekla je Milica.

Luna i Kija, Foto: A. Nalbantjan

– Ja ne želim da delujem sad, nešto, potcenjivački. Luna je u nekim situacijama ispala zrelija od mene. Imali smo dosta tema za razgovor. To što se ona u nekim oblastima možda pokazala kao neinformisana… Ne znam, stvarno, imali smo dosta tema za razgovor i čak je ona meni dosta odgovora na pitanja dala, tako da, stvarno… Da l’ treba da nabrajam sfere, sad? – zbunjen je bio Sloba.

– Ako hoćeš… Ja prepuštam vama odgovor – rekao je Amidžić.

– Pet sfera nauke… Zašto bih morao pričati o nauci? – nastavio je takođe zbunjeno pevač.

– Dobro, vas dvoje možda niste ni stigli da otvorite priče u naletu strasti i okolnosti – pomogao mu je Ognjen.

– Šta god da je bilo ja o njoj imam najbolje mišljenje. Prosto, mlada je, moguće da je neinformisana u nekim sferama života. Ali, isto tako, u nekim drugim je preinformisana. Imali smo tema za razgovor… Ne znam… Možda je Kristina u nekim drugim sferama života informisanija, u nekim manje, ali… Nezahvalno je porediti te dve stvari – rekao je Sloba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *