10 šokantni grešaka koje žene rade i kojima gube partnera

Akcija je jedno od najzanimljivijih životnih zadovoljstava, ali koliko god ga dugo i često upražnjavali, pitamo se radimo li sve baš onako kako naš partner voli i želi. Očekivanje da partner čita naše misli i želje zasigurno ne vodi ka dobrom akciom. Žene su često same sebi najgore neprijateljice jer ih muči bezbroj stvari koje najčešće nikada ne kažu svom partneru. Pogledajte deset grešaka koje žene prave…

1. Očekuju da je on uvijek raspoložen

Žene misle da su muškarci stalno i u svako doba raspoloženi za akciju. Možda su tinejdžeri neprestano naapaljeni, ali odrasli muškarci koji imaju svakodnevne brige poput posla, plaćanja računa i drugih obaveza, nisu roboti i ne možete očekivati da baš nikad neće biti loše raspoloženi i bezvoljni.

2. Opsjednute su svojim tijelom

Akcija je zabavna aktivnost i ne može biti super ako niste opušteni. Činjenica je da su muškarci izrazito vizualni tipovi, ali ako ste s njim došli do faze golotinje, nema šanse da njemu nije super. Žene su često opsjednute vlastitim tijelom i tokom akcije razmišljaju o svojim nedostacima. On ne vidi celulit, ne smeta mu ako niste depilirale noge od jutros i obožava vaš miris.

3. Nikada ne iniciraju akciju

Mnoge žene pretpostavljaju da će svaki put on prvi pokazati interes za igrice. Kada vi inicirate , na taj način pokazujete mu da ga volite i želite akciju s njim. Njemu je privlačno kada preuzmete kontrolu i pokažete mu da ga želite sad i odmah.

4. Ne pokazuju što vole

Jedna od najvećih grešaka koje žene prave u je očekivanje da je njen orgazam isključivo zadatak njenog partnera. Ženama treba više vremena da dođu do vrhunca, ali to ne znači da ne mogu same sebi da pomognu. Olakšajte mu posao i vodite njegovu ruku po svom tijelu, pokažite mu šta volite, umjesto što čekate da on sam shvati.

5. Mirne su i ćute

Zbog sramežljivosti, nedovoljne opuštenosti ili manjka samopouzdanja, mnoge žene ne pokazuju nikakvu reakciju: ni glasom ni pokretima ne pokazuju koliko su uzbuđene u krevetu. Misionarski položaj ne znači da ne morate ništa da radite, pokažite mu da vam je super. Žena koja je glasna tokom dodatno uzbuđuje partnera, a i sebe.

6. Boje se da govore prostote

Mnoge žene polude kada muškarac govori prostote, ali se same ne usuđuju da govore ono što ih uzbuđuje. Razgovor o uzbuđuje i dovodi vas u raspoloženje čak i kada niste previše zainteresovani. Šapnite mu na uho sve svoje “prljave” tajne, maštarije i želje, i očekujte vatromet!

7. Očekuju maženje nakon igrica

Žene nakon akcije vole da se emotivno povežu sa partnerom i razgovaraju, vole da se dugo maze i zaspe mu u naručju. Muškarci vole da se maze isto kao i žene, ali nakon oni su biološki programirani da zaspe. Uostalom, kada se malo naspavaju spremni su za dalju akciju.

8. Odbijaju na brzaka

Duga predigra i nježno i opušteno vođenje ljubavi voli većina žena, ali i na brzaka ima svoje prednosti. Mnoge žene odbijaju da “gube vrijeme” na kada nemaju dovoljno vremena, ali na brzaka u hodniku ili u automobilu unijeće svježinu i uzbuđenje u vaš život.

9. Samo u jednom položaju

Mnogim ženama se ne sviđa kada im dečko prizna svoje maštarije koje bi htio da ostvari. Muškarci vole raznolikost u i maštaju o scenama iz pornografskih filmova. Naravno da takvi filmovi često prikazuju potpuno nerealan akcija, ali različiti položaji i ženama donose posebna zadovoljstva. On želi da i vi ponekad preuzmete kontrolu u akciju i budete gore, sa strane i u bilo kojem drugom položaju. Igrajte se!

10. Ignorišu neke dijelove njegovog tijela

Iako je najveća muška erogena zona upravo penis i područje oko njega, mnoge žene potpuno zapostavljaju druge dijelove njegovog tijela. Muškarci vole da ih dodirujete i ljubite po vratu, leđima, ramenima, rukama, bedrima, stomaku, ali i bradavicama i testisima, što mnoge žene zaboravljaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *