SHARE

O vašem odnosu vredi dobro razmisliti, ako često čujete ove fraze!

Da li ima drugu? Zašto se promenio? Da li me i dalje voli? Takve misli se vrte u glavi žene koja oseća da nešto nije u redu sa njenim partnerom.

Zašto je zaboravio na večeru? Zašto stalno gleda u telefon i kasni? Naravno, intuicija ženu retko prevari, posebno kada čuje ove fraze od svog partnera.

Danas ću kasniti imam hitan sastanak
Počeo je da dolazi kući mnogo kasnije nego uobičajeno. Zatim, često ima hitne sastanke, onda puno posla, neko je dobio otkaz pa je on morao da ostane… Na jednostavno pitanje o tome kakav je bio njegov dan dobijate trivijalni odgovor “sve je dobro”, a posle večere ćuti, zagledan u kompjuter.

Neću moći da provedem vikend sa tobom – odveo bih majku na selo
Ako ne živite zajedno, ali ste vikende uvek provodili zajedno, šetali i gledali filmove, ovo zvuči kao alarm. Nekada je jedva čekao vikende. Čak i kada je imao posao, vodio vas je sa sobom, samo da bude sa vama, a sada mora da provede vreme sa mamom na selu.

Uplatio sam treninge u teretani, želim da izgledam lepo
Ranije nije brinuo o tome šta jede, ali sada je sve drugačije. On kuva pileće grudi, vežba i stalno se gleda u ogledalo. Očito je da vaš muškarac pokušava da izgleda bolje. Pitanje je – za koga?

Veoma sam umoran od posla, ne danas!
Do nedavno je u svakom trenutku želeo intimne trenutke sa vama, a sada je seks sve ređi u vašem životu. Umesto lepih reči – dobijate iznenada “Umoran sam, ne danas”.

Da, ženska intuicija je izuzetno tačna, ali pre nego što odlučite da raskinete sa voljenom osobom – uverite se da ste u pravu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here